A drukkerek bíznak az új szakvezetőben és az új csapatban is. Ez derült ki a a Rákóczi Baráti Kör által szervezett szurkolói ankéton, ahol bátran lehetett kérdezni Sisa Tibortól és a játékosoktól, vagy akár az elnöktől is. A csapat szereplését illetően megoszlanak a vélemények, de abban mindenki bízik, hogy bent marad a klub az élvonalban.

A klubterem szűkössé vált, így a remek idő a lelátóra csalta a szurkolói ankét résztvevőit. Az elmúlt esztendőkhöz képest sokkal többen jöttek el a találkozóra, ahol az új stáb is bemutatkozhatott. Nemcsak a drukkerek, hanem az új játékosok is annyian voltak, hogy a bemutatásukra nem volt elegendő hely a klubteremben. Sisa Tibor jókedvűen mutatta be a fiúkat, és nagy taps fogadta az újakat. Persze akadt kérdése az érdeklődőknek, de abban mindenki egyetértett, hogy van fantázia a csapatban.

„Az elvárások csak pozitívak lehetnek, láttam már a csapatot mérkőzésen, és azt mondom, van benne spiritusz. Látok arra esélyt, hogy meglepetést okozzunk, én bízom benne, hogy jól fog szerepelni a csapat” – fogalmazott a csapat egyik törzsszurkolója, Kárpáti Zoltán.

A találkozó után ment az esélylatolgatás a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre, a legtöbben pontot, pontokat remélnek.