A Pápai Perutz FC csapatát fogadja együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 25. fordulójában. A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnokit Kubicsek Máté vezeti majd, a két segítője pedig Kulcsár Dániel és Kondákor Trisztán lesz.

 

A tabella ötödik helyén álló Pápai Perutz FC csapata érkezik vasárnap a Rákóczi Stadionba, ahol a második forduló óta, azaz 11 meccse tart együttesünk veretlenségi sorozata.

– A csapat felkészült a hétvégi mérkőzésre, melyen mindent megteszünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát – mondta Jancsó Buda, csapatunk támadója. – Mindenki erre fókuszál, ezért dolgozunk keményen az edzéseken. A Pápa bár a mezőny elejében helyezkedik el, de ősszel is egy ki-ki mérkőzésen kaptunk csak ki tőlük, így hazai pályán megvan a reális esélyünk a visszavágásra.

A Pápa elleni mérkőzésre már visszatérhet a csapatba Borbély Ákos és Mayer Milán is. Nagy Tamásnak azonban bele kell nyúlnia a védelembe, hiszen Harsányi Dániel begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így ki kell hagynia a soron következő meccset.