Az idegenbeli értékes döntetlen után nem hazai pályán már nem tudta kivívni a továbbjutást a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A vendég győriek az első félidő végén szereztek vezetést, a második játékrész derekán pedig tovább növelték előnyüket, ezzel bejutottak a negyeddöntőbe.

A győri 1-1 után a kaposváriak várták kedvezőbb helyzetben a visszavágót, de abban mindenki egyetértett, hogy nem ártana gólt lőni hazai környezetben is. 0-0-ra játszani ugyanis nem egy életbiztosítás… Az első félidőben több nagy kaposvári helyzet is kimaradt, a lefújás előtti pillanatokban aztán az ETO szerzett vezetést… A 15. percben Balázs B. jobbról adta be a labdát középre, Nikolics pedig 7 méterről, tiszta helyzetben fölé lőtt. A 25. percben Zahorecz 17 méteres szabadrúgása után Sztevanovics védte bravúrral a kapu bal oldalába tartó labdát. A 45. percben Kink 18 méteres szabadrúgása után a kapu jobb oldalába vágódott a labda. 0-1.
A második félidőből öt perc telt el, amikor Gujics jobbról, 11 méterről lőtt, ám fél méterrel eltévesztette a hosszú sarkot. Öt perccel később Kink lőtt 17 méterről centikkel a jobb sarok mellé. Nem maradt adós a Rákóczi a gyors válasszal#!# az 56. percben Gujics beadása után Nikolics 4 méterről, kapásból a kapu fölé lőtt két védőtől szorongatva. A somogyiakban ezúttal nem volt elég átütőerő, a Győr viszont a 72. percben lényegében eldöntötte a továbbjutás sorsát. Aleksidze húzott kapura a bal oldalon, majd középre passzolt, az érkező Tokody pedig 8 méterről a kapu bal sarkába perdített. 0-2. A 81. percben Nikolics lőtt 22 méterről, szabadrúgásból fölé.
A 84. percben – egy vitatható szabálytalanság után – a vendégek szakvezetője, Pintér Attila ököllel beleütött a kispadba. Solymosi játékvezető beküldte az öltözőbe a magáról megfeledkező edzőt.
Az utolsó percekben már nem történt semmi érdemleges, zárásként, a 90. percben Szepessy lőtt 17 méterről a győri kapus kezébe.
A Rákóczi a feladat első részét jól megoldotta, a második felvonás azonban eléggé rosszul sikerült. Az ETO 3-1-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.

Kaposvári Rákóczi – Győri ETO FC 0-2 (0-1)
Kaposvár, 500 néző. V.#!# Solymosi.
Kaposvár#!# Milinte – Grúz (Hegedűs, 67.), Petrók (Markovics, 76.), Zahorecz – Kovácsevics, Sztanics (Reszli, 76.), Balázs B., Gujics, Junior – Nikolics, Szepessy. Vezetőedző#!# Prukner László.
Győr#!# Sztevanovics – Babics, Sztanisics, Fehér, Völgyi – Józsi (Kiss M.), Pilibaitis, Nicorec (Dinjar, 46.), Tokody – Aleksidze, Kink (Dudás, 89.). Vezetőedző#!# Pintér Attila.
Gólszerző#!# Kink (45.), Tokody (72.).
Sárga lap#!# Balázs (44.), illetve Sztanisics (23.), Fehér (28.), Aleksidze (44.), Pilibaitis (59.)