Az NB III. Nyugati csoportjának 15. fordulójában, mint arról már beszámoltunk csapatunk kiütéses győzelmetaratott a fővárosban, ennek, valamint az FC Ajka botlásának köszönhetően újra az élen állunk.

A forduló előtt még az első helyen álló FC Ajka már a huszadik percben hátrányba került Dunaharasztiban. A hajrában azonban sikerült egyenlíteniük a Veszprém megyeieknek, de így is visszacsúsztak a harmadik helyre. Az Érdi VSE legyőzte a Videoton II. csapatát, így pontszámban továbbra is tartja a lépést együttesünkkel. A Pápa meglepetésre kikapott a kiesőhelyen álló Gyirmót II. gárdájától, s a csornaiak is három pontnak örülhettek. Soron következő ellenfelünk, a BKV Előre 1–1-es döntetlent játszott a III. ker. TVE ellen. Amennyiben sikerül győzelemmel búcsúznunk az évtől, úgy az élen telelnénk.
A forduló további eredményei#!# Tarr Andráshida SC–Csepel FC 2–1, Csornai SE–Pénzügyőr
SE 4–2, Érdi VSE–Videoton FC II. 1–0, Pápai Perutz FC–Gyirmót FC Győr II. 2–3
Dunaharaszti MTK–FC Ajka 1–1, BKV Előre–III. ker. TVE 1–1, VLS Veszprém–Puskás
Akadémia FC II.0 –3.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutzc FC) 12 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC) 10 gól, 3. Korozmán Norbert (Csepel FC) és Melczer Vilmos (Érdi VSE) 8-8 gól, 4. Ivancsics Gellért (Kaposvári Rákóczi FC), Balogh Bence (VLS Veszprém), Serfőző Bence (Csornai SE) 7-7 gól.