Szombaton fél háromtól idegenbeli bajnoki találkozó vár csapatunkra a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A tabella második helyét biztosan őrző Rákóczi az utolsó előtti helyen szerénykedő, tizenkét meccsen mindössze négy pontot gyűjtő Komárom otthonában lép pályára, és a cél a három pont megszerzése.  

Igazán jól sikerült együttesünk legutóbbi bajnoki találkozója, hiszen hat góllal sikerült legyőzni a Videoton II. gárdáját. Ezek után a Magyar Kupában sem maradt el a győzelem és vele a továbbjutás#!# 120 perces csata végén 1-0-ra nyert a csapat a Tiszasziget SE otthonában. Papíron egy gyengébb ellenfél következik a sorban, a Komárom ugyanis mindössze a Diósdot tudta megverni az új évadban. Soros ellenfelünk négy ponttal, mínusz 19-es gólkülönbséggel csupán a tabella 17. helyén áll.
– Győzelmi esélyekkel kelünk útra, és jól tudjuk, hogy nem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést. Ha odafigyelünk, pontosan játszunk és értékesítjük a helyzeteinket, akkor megszerezhetjük a három pontot – fogalmazott Házi László.
A keret tagjai közül mindössze Jovánczai Zoltán bajlódik kisebb sérüléssel, a többiek bevetésre készek.