Ismét győzött a Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. Együttesünk a 13. fordulóban Komáromban lépett pályára, és magabiztosan nyert két góllal. Kollega Krisztián a 31., Kertész Tamás pedig a 73. percben vette be a hazaiak kapuját. A mieink ezzel továbbra is őrzik második helyüket a tabellán.

Csapatunk esélyeshez méltóan játszott a 17. helyezett otthonában#!# végig uralta a mérkőzést, és a kialakított helyzetek közül kettőt értékesített. A 31. percben Kollega szép egyéni alakítás után talált a hálóba, a 73. percben pedig a csereként beállt Kertész lőtt szépségdíjas gólt egy szöglet után. 
Komáromi Városi SE – Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-1)
Komárom, 150 néző. V.#!# Pillók.
Komárom#!# Molnár M. – Hajmási, Pekler, Musitz, Szekér, Végh, Módi, Róth (Dávid R., 72.), Sipőcz (Maruska, 82.), Csonka (Tatai, 78.), Koronczai. Vezetőedző#!# Bozsik Péter
Rákóczi FC#!# Somodi – Nagy j., Ludánszki, Havas, Hadaró – Márton A., Pintér A. (Zsivoczky, 46.) – Házi B., Nagy K., Kollega K. (Kozics, 79.) – Hujber (Kertész, 64.). Vezetőedző#!# Házi László.
Gólszerzők#!# Kollega K. (31.), Kertész (73.)
Sárga lap#!# Végh (17.), Módi (62.)
Piros lap#!# Hajmási (36.)

Házi László#!# – Örülünk az újabb győzelemnek. A csapat a megbeszéltek szerint játszott, lényegében végig a hazaiak térfelén zajlott a játék. Számos helyzetet kialakítottunk, és jókor szereztük a gólokat.