Nagy sikert ért el a Kaposvári Rákóczi FC Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U13-as csapata, miután Konrád László tanítványai tornagyőztesként tértek haza a porecsi Amfora Kupáról. A horvátországi megméretésen három csoportban kezdődtek meg a korosztály küzdelmei, a döntőig masírózó, s azt meg is nyerő zöld-fehér fiatalok pedig hét, kétszer húsz perces mérkőzésen léptek pályára a kétnapos eseményen.

A Rákóczi fiataljai a második helyen zártak a csoportjukban, miután az első helyen végző cseh Novi Jicintől elszenvedett 1–0-ás verséget követően az osztrák SAKO Salzburg ellen 7–0-ra, az olasz ASD San Sisto ellen 3–2-re, a német TSV 1860 Rosenheim ellen pedig 1–0-ra győztek.   
A három csoportelső és a három csoportmásodik is játszott egy kört, ebben a szakaszban pedig hibátlanul teljesítettek a Konrád-tanítványok#!# az FC Croatia Münhcent 4–1-re, míg az SC Kircheim csapatát 1–0-ra múlták felül a kaposváriak, akik így a döntőbe jutottak. A fináléban pedig ott volt a visszavágás lehetősége, hiszen az aranymeccsen, a csoportban a Rákóczit legyőző Novi Jicin várt a somogyiakra, akik ezúttal – mondani sem kell, hogy a torna során a legjobbkor – nyertek a csehek ellen, a Rákóczi 2–1-es sikere pedig egyben tornagyőzelmet is ért. 
– Úgy vágtunk neki a tornának, hogy szeretnénk minél tovább jutni, esetleg döntőt játszani – fogalmazott Konrád László, a Rákóczi U13-as csapatának edzője. – Az első mérkőzésen ugyan vereséget szenvedtünk a csehektől, ám ezt követően meccsről-meccsre javultunk. A tornagyőzelem mellett az is nagyon fontos, hogy más nemzetek futball kultúrájával is megismerkedhettek a gyerekek. Meggyőződésem, hogy igen hasznosak lennének számunkra a hasonló tornák és nemzetközi mérkőzések, ez utóbbiakat pedig akár bajnokság közben is be lehetne iktatni. 
A győztes csapat tagjai#!# Horváth Milán Richárd, Perák Gergő, Hujbert Bálint, Bodó Bence, Keszthelyi Bence, Szabó Bence, Ozorai Soma, Horváth Ferenc, Király Ákos, Ozorai Barnabás, Vajda Roland Attila, Ignác Péter, Cser Máté, Nagy Máté, Lotti Máté, Vasvári Kornél, Decsi Richárd, Győri Áron Izsák.

A gólkirály Vajda Roland lett. 

Az Amfora Kupa U13-as korosztályának végeredménye#!# 1. Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, 2. Novy Jicin (cseh), 3. PSK Union (cseh), 4. SC Kircheim (német).