A kaposváriak sokoldalú játékosa, Kovács Olivér jól játszott és gólt is szerzett a Siófok elleni bajnoki mérkőzésen, majd részese lehetett a lefújás utáni ünneplésnek is. A kaposvári közönség az elmúlt hetek felemás eredményei után nagy örömmel fogadta a megyei rivális elleni diadalt. 

– Nem sok ilyenben volt még részünk#!# fantasztkus volt a közönség, űzte-hajtotta a csapatot, ezúton köszönjük a biztatást – mondta honlapunknak Kovács Olivér. – Nagyszerű élménnyel gazdagodtunk, jól játszottunk, győztünk, fel vagyunk dobódva, így megyünk majd Diósgyőrbe.

– Beszéljünk a mérkőzésről! Még 0-0 volt az eredmény, amikor – úgy tűnt – kiharcoltál egy tizenegyest…
– Nagyon meglepődtem utána… Örültem, hogy sikerült összehozni egy büntetőt, ehhez képest én kaptam sárgát. Most már mindegy, mert végül mi szereztük meg a három pontot.
– Az első gólt viszont te lőtted.
– Emiatt is nagy élmény nekem ez a mérkőzés. Jobbról jött be a labda, én pedig jókor érkeztem a másik oldalon, és pontosan céloztam…
– Ezen a találkozón a középpálya bal oldalán tűntél fel, de már több más poszton láthattunk a Rákóczi első és második csapatában. 
– Megmondom őszintén, nekem semmit nem számít, hol játszom, az a lényeg, hogy a pályán legyek. Ha a mester azt mondja, hogy kapus leszek, azt is vállalni fogom… Örülök, hogy lehetőséget kaptam, és megpróbáltam élni vele.
– 11 meccs, 13 pont. Ez a realitás?
– Meleg szívvel tölt el minket, hogy van 13 pontunk, de nem szabad leállni, tovább kell gyűjtögetni a pontokat, főleg hazai pályán.
– A következő fordulóban Diósgyőrben léptek pályára, mire számítasz?
– Kellene egy bravúr, ez tény. Diósgyőrben nem lesz egyszerű futballozni, de ha tudjuk azt a szintet hozni, amit a Siófok ellen tejesítettünk, akkor a döntetlenre jók vagyunk. Reméjük, össsze is fog jönni.