Újabb távozásról számolhatunk be csapatunk keretéből. Ám ezúttal igencsak váratlannak mondható ez az esemény, ugyanis a Rákóczit 2002 nyara óta szolgáló Kovácsevics Róbert mondott búcsút az együttesnek.

 – Valóban így van, Robi kérésére családi okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontottunk – fogalmazott Illés János, a Rákóczi ügyvezető elnöke. – Személy szerint nagyon sajnálom, hogy így történt a dolog, hiszen kilenc évet dolgoztunk együtt. A pályán mutatott küzdeni tudása példaértékű lehet, és a pályán kívül is roppant tisztességes embernek ismertem meg. Elmondhatom, hogy elégedettek voltunk a hozzáállásával, a kilenc év alatt sok mindent megéltünk közösen, és nem mellékesen a nagy sikereknek is egytől-egyik részese volt. Ezúton is köszönjük Robinak a Rákócziért tett erőfeszítéseit és minden jót kívánunk az egyesület nevében is.

Úgy tudjuk, hogy Kovácsevics Róbert, aki szombaton már el is utazott, külföldön tölti az előttünk álló esztendőt, miután orvos felesége Írországban kapott állást.