Csütörtökön délután edzésbe állt a Kaposvári Rákóczi futballcspaata. A Sisa Tibor vezette szakmai stáb rögtön egy felmérésre vezényelte a társaságot, a hónap második felében pedig már előkészületi mérkőzést játszik az együttes. Komoly erősítésre most sem lesz lehetőség, a klubvezetés szerint az is nagy siker lenne, ha együtt maradna az őszi sikercsapat magja. 

Hamar eltelt a téli szünet#!# csütörtökön délután ismét az öltözőben találkoztak egymással a Rákóczi labdarúgói. A tabella harmadik helyén tanyázó együttes tagjai megkezdték a felkészülést a február második felében rajtoló tavaszi szezonra.
– Nem titkolom én sem, hogy a karácsony a családé, jó volt otthon lenni, ugyanakkor már hiányzott a munka, és hogy valakinek kiosszak néhány fekvőtámaszt… Eljött erre is az idő – mondta Sisa Tibor a Rákóczi vezetőedzője.
A fiúk a Cseri úti pályán bizonyíthatták, hogy a téli szünetet sem csak pihenéssel töltötték.
– Volt egy edzésterv, amit el kellett végezni, emellett azért jutott idő pihenni is, és a barátokkal elmentünk teremfocizni, persze csak öregfiúsan – mondta Milinte Árpád.
A korábbi híreknek megfelelően Zsolnai, Lipusz, Lelkes és Petrók már nem a zöld-fehéreket erősíti a folytatásban, további távozókról még nincsenek hírek. Az előttünk álló időszakban fiatal próbajátékosok is feltűnnek majd Kaposváron, az ő sorsukról a szakmai stáb dönt.
– Azt tudni kell, hogy a mögöttünk lévő klubok nagyon beleerősítenek majd, a Haladás válogatott szintű labdarúgót igazol és Szolnokra is sokan mennek majd. Ezen felül a milliárdos csapatok sem engedhetik meg maguknak azt, hogy ne erősítsenek. Mi ezután is megpróbálunk saját erőből dolgozni, és remélem, a fiúk élnek majd a lehetőséggel – tette hozzá Sisa Tibor, aki még elmondta#!# .a célok nem változnak, de a csapat szeretné a tavaszi szezonban is kiszolgálni a közönséget. 
A felkészülés programjában több mint tíz előkészületi mérkőzés szerepel, a csapat először január 22-én lép pályára a Nagyatád ellen.