A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága csütörtökön délután úgy döntött#!# pénteken 17 órától le kell játszani a Kaposvári Rákóczi – Lombard FC Pápa NB I-es találkozót. 

– Mindent megteszünk azért, hogy a pályánk játékra alkalmas állapotba kerüljön péntekre. És külön köszönöm,, hogy ebben a szurkolók is segítettek nekünk a mai nap folyamán – mondta honlapunknak Illés János ügyvezető. – Nem titok#!# az időjárási körülmények és a gyepszőnyeg állapota miatt szerettünk volna hétfőn pályára lépni, ebbe viszont nem egyeztek bele a pápaiak. 
Szerdán délután még 25 centis hó borította a Rákóczi Stadion gyepszőnyegét. Nem csak az olvadás segített az ügyön, hanem az a közös hólapátolás is, amelyet csütörtök délelőttre hirdetett meg a klubvezetés. Körülbelül 10-15 fő jelentkezett munkára, ők cserében ingyen tekinthetik meg a zöld-fehérek Pápa elleni bajnoki találkozóját.

Rajtuk kívül a csapat tagjai és vezetői is lapátot ragadtak, és az északi kapu irányából kezdték meg a munkát a déli kapu irányába. Aki esetleg még kedvet érez egy kis munkához, sötétedésig bekapcsolódhat a munkálatokba!