A frankfurti légidolgozók sztrájkja miatt egyórás késéssel érkezett meg tegnap Máltára a magyar U21-es válogatott Balázs Benjáminnal és Jánvári Gáborral a keretben.

A csapat kedden kora reggel indult Telkiből, és a frankfurti sztrájk miatt némi késéssel, kora délután foglalta el szálláshelyét Melliehában. Máltán nagy érdeklődés kíséri a mieink vendégjátékát, az edzés helyszínén helyi televíziós stáb várta a magyar különítményt, érezhető, hogy a felnőtt válogatott mellett a fiatalok szereplését is kiemelt figyelem övezi az országban.
Kitűnő idő, 15 Celsius-fokos februári meleg fogadta a mieinket, s a mai 15 órás kezdési időpont garantálja, hogy a találkozóra is kellemes, tavaszias időben kerül sor. 
Róth Antal szövetségi edző fél hatkor vezényelt edzést játékosainak a Ta”Qali stadion mellett kiváló minőségű füves pályák egyikén, a szomszédban a mai, Liechtenstein elleni barátságos meccsre készülő máltai A-válogatott gyakorolt. A bő egyórás átmozgató edzésen minden kerettag részt vett, Kálnoki Kis Dávid kisebb arcsérülése is rendbe jött, csak egy apró heg emlékeztetett a hétfői edzésbalesetére.