Régi ismerőssel erősítette meg keretét a Rákóczi. Csapatunk leigazolta a húszesztendős Mayer Milánt, aki az őszi szezont az NB II-es Mosonmagyaróvárnál töltötte. Saját nevelésű játékosunk tizenöt évesen igazolt Kaposvárról Győrbe, és most visszatért hozzánk.

Mayer Milán sikeres rákóczis éveket követően 2011-ben igazolt a Rába partjára, ahol végigjárta a korosztályokat. Tagja lett az U15-ös és U17-es magyar válogatottnak, majd 2015-ben az NB I-ben is bemutatkozott, és rögtön az első meccsén gólt szerzett. Hat találkozón lépett pályára az élvonalban, de az ismert csődöt követően csak az NB III-ban folytathatta győriekkel. Tavaly a harmadik vonalban az együttes házi gólkirálya lett, majd a másodosztályú Mosonmagyaróvárra igazolt. Az őszi szezont követően közös megegyezéssel szerződést bontott a klubjával, így megnyílt a lehetőség, hogy ismét Kaposváron szerepeljen. A klubvezetés hosszú távon számít Milánra, sok sikert kívánunk neki újra Rákóczi-mezben!
Közel kerültünk a megállapodáshoz a kapus Gőcze Gergővel. A szombathelyi nevelésű 187 centi magas, 26 éves hálóőr legutóbb a Puskás Akadémia kapuját védte, korábban szerepelt Kozármislenyben, a Pécsi MSC-ben és Ajkán is. Szeretnénk még igazolni egy belső védőt, aki a baloldalon is bevethető.
 

Mayer Milán