Szombaton ismét az MTK otthonába utazik a Kaposvári Rákóczi. A zöld-fehérek a két héttel ezelőtti elmaradt mérkőzést pótolják be, és bíznak benne, ezúttal nem lesz akadozás sem a világítás terén, sem a játékukban. Sisa Tibor legénységét továbbra is tizedelik sérülések, ennek ellenére a cél az idegenbeli veretlenség megőrzése.

Az MTK és a Kaposvár két hete már összecsapott egyszer a Hidegkuti-stadionban, ám akkor csupán 7 percig tartott a mérkőzés, mivel elromlott a világítás. Az MTK nemcsak ezzel okozott meglepetést a mezőnynek, hanem eddigi szereplésével is.

„Eddig is egy fiatal csapat volt az MTK, most talán még fiatalabbak. Azt hiszem, rácáfoltak arra, hogy középcsapat lesznek#!# nagyon sokat passzoló, nagyon kombinatív játékot játszó csapatról van szó. Ötletesek, de én biztos vagyok benne, ha a saját játékunkat tudjuk játszani, akkor szerencsés esetben három ponttal is el tudunk onnan jönni – mondta a zöld-fehérek kapusa, Kovács Zoltán.

Az elmúlt években rendre nehéz ellenfélnek bizonyult Garami József együttese, de sikerült már őket is legyőzni, sőt, a Hungária körútról is hozott már pontot a Kaposvár. A fővárosiak csupán annak örülnek, hogy a válogatott mérkőzés miatti szünetben is kapnak meccsterhelést. Pál András, a kék-fehérek csatára úgy érzi, két támadó szellemű gárda csaphat össze.

„Mi nyilvánvalóan otthon nem fogunk védekezni, és a Kaposvár sem az a sündisznó alakzatban futballozó együttes, tehát szerintem többgólos meccs lesz, remélem, mi nyerünk – mondta Pál. – Mindenképpen szerettünk volna játszani, jó formában is voltunk az eredeti időpontban, csak aztán elromlott a világítás. Azóta kikaptunk a Fraditól 3-0-ra, nem sikerült az a találkozó, szeretnénk javítani, és ha odafigyelünk, nyerünk.

A Rákóczinál Pavlovicra még nem számíthat a Tréner, Bank is még csak lábadozik, Grúz viszont meggyógyult. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésről élőben tudósít majd Somogy videós hírportálja, a kapos.hu és a sonline.hu, valamint a Csaksport Médiaközpont. A Kapos Televízióban vasárnap este fél nyolctól láthatják majd a találkozó felvételét.