Újabb bravúros idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB I-ben! Sisa Tibor legénysége az MTK otthonában pótolta a két hete félbeszakadt találkozót, és 2-0-ra nyert. Az első félidőben Peric talált be, a szünet után pedig Oláh volt eredményes. A somogyiak idegenben továbbra is veretlenek, és sikerükkel megerősítették második helyüket a tabellán. (SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ – VIDEO!)

A 3. percben Oláh a tizenhatos bal oldaláról ívelt középre, Peric üresen fejelhetett az ötösről, azonban Szatmári kezébe bólintott. Két perccel később Vukadinovic jobbról adott be, Tischler fejelt kapura, de Kovács kapus szögletre ütötte a jobb alsó sarokba tartó labdát. A folytatásban többnyire a középpályán folyt a játék, a csapatok csak elvétve jutottak el a kapukig. Távoli próbálkozások azért voltak#!# az egyik oldalon Pátkai 23 méterről, a túloldalon Gujic 22 méterről eresztett meg lövést, de egyikük sem találta el a kaput. A két bomba között Oláh és Pál is helyzetbe hozta magát, de mindkét alkalommal jól zárt a védelem.
A 32. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Okuka jobb oldali beadása után középen többen is elvétették a labdát, a túloldalon érkező Peric viszont az ötös sarkáról, előre vetődve a bal alsó sarokba továbbított. 0-1.
Három perccel a gól után ziccert rontott a Kaposvár. Jobb oldali keresztpassz után Peric 8 méterről a kifutó Szatmári lábába lőtt. A következő támadás végén Peric futott el a jobb oldalon, majd 15 méterről lőtt. A jobb sarokba tartó labdát Szatmári védte, a kipattanóból Pavlovic ismételhetett volna, de Szekeres jól nyúlt közbe. 
A második félidő rögtön egy nagy hazai helyzettel indult#!# Könyves lőhetett volna a kaposvári tizenhatos jobb oldaláról, de Zsók becsúszva szögletre mentett. A folytatásban próbálkozott az MTK, de a Kaposvár védelme jól állta a sarat, a játékosok nagyszerűen zárták le a területet a hazai támadók előtt. Lehetőség viszont adódott#!# előbb Pátkai beadása után Könyves fejelt hat méterről, a jobb alsó sarokba tartó labdát Kovács kapus nagy bravúrral védte, majd Kanta bal oldali szabadrúgása után Szekeres fejelt fölé. 
A 70. percben növelte előnyét a Rákóczi! A saját térfelén vesztett labdát az MTK, Peric indult meg, majd a jobb oldalán felfutó Oláh Lóránthoz passzolt, aki 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 0-2.
És még nem volt vége#!# Pavlovic bátor lövése után a felsőlécről vágódott ki a labda, majd Gujic lőtt 25 méterről a bal alsó sarok mellé.
A szervezett, bátor játék és a támadószekció remek teljesítménye meghozta az újabb kaposvári sikert, az évad következő nagy bravúrját. A Rákóczi idegenben továbbra is veretlen, és szinte hihetetlen, de kilenc mérkőzést követően 19 ponttal a tabella második helyén áll!
 
MTK – Kaposvári Rákóczi 0-2 (0-1)
Budapest, Hidegkuti-stadion, 800 néző. V.#!# Fábián
MTK#!# Szatmári Z. – Vukadinovic, Szekeres A., Sütő, Pátkai – Ladányi (Eppel, 88.), Vukmir (Vadnai, 56.), Könyves, Kanta J., Pál A. – Tischler. Szakmai igazgató#!# Garami József
Rákóczi#!# Kovács Z. – Okuka, Zahorecz, Zsók, Gujic – Grúz, Pedro – Pavlovic, Oláh (Szepessy, 89.), Jawad (Balázs B., 65.) – Peric (Kulcsár, 85.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Peric (32.), Oláh (70.)
Sárga lap#!# Ladányi (40.), Pátkai (53.), illetve Grúz (51.), Okuka (64.)