A harmadosztály Nyugati csoportjának tizedik fordulójában az FC Ajka otthonában lépett pályára együttesünk. Bár Andorka Péter góljával sikerült megszereznünk a vezetést, mégsem tudtunk ponttal távozni a Veszprém megyéből.

Hatalmas hazai helyzettel kezdődött a mérkőzés, hiszen Nagy Mihály csak kevéssel fejelt egy oldalszabadrúgás után a kapunk mellé. Ezt követően viszont már csapatunk akarata érvényesült, s ez helyzetekben is megmutatkozott. Elsőként Kollega Krisztián, majd Ivancsics Gellért vette célba a kaput, de Pokorni Péter mindkét esetben védeni tudott. A félidő felénél azonban már az ajkai kapus is tehetetlen volt, mikor Nagy János beadása az üresen érkező Andorka Péter elé került, támadónk pedig közelről passzolt a hálóba. Fölényünk ellenére még a szünet előtt sikerült egyenlítenie az Ajkának#!# Nagy Erik lövése talált utat a jobb alsóba. A hazaiak felbátorodtak a góltól, s egyre veszélyesebben kezdtek futballozni, ezáltal okoztak néhány kellemetlenséget a kapunk előtt.
A második félidő kiegyenlített játékot hozott, igen kevés helyzettel. Amint beléptünk a találkozó hajrájába Sóron Tibor próbálkozott egy átlövéssel, kísérlete nem sokkal tévesztett célt. A folytatásban Vallejos Dominique lépett ki két védő közül, Slkaktának azonban sikerült szögletre menteni. A végén azonban Pákai Gergő eldöntötte a három pontos sorsát, az ajkai játékos egy kipattanót lőtt a hálóba, így nem tudtuk megőrizni idegenbeli veretlenségünket.
Deákvári Antal#!# Sikerült megszereznünk a vezetést, de ez minket zavart meg. Abból szereztünk gólt, amit előzetesen elterveztünk, kimondottan egy begyakorolt helyzet volt. Utána fegyelmezetlenül játszottunk, kevés volt a labda nélküli mozgás, a csapat nem tartotta be a taktika utasításokat. Ez vezetett a verséghez.
Rozmán László#!# Az osztály két legjobb csapata játszott, igazi rangadó volt. Sajnos a küzdelem dominált, nem a játék. Nagy volt a tét, a játékosok inkább a biztosra mentek. Örülünk a sikernek, hiszen így nem tudott ellépni a Kaposvár. 
FC Ajka–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (1–1)
Ajka, 400 néző. V.#!# Böcskei (Kovács II. G., Kovács G.).
FC Ajka#!# Pokorni – Köles, Pákai, Graszl K. (Krebsz, a szünetben), Csemer – Kovács G., Nagy E. – Szabó T.(Major, 56. p.), Illés D. (Vallejos, 73. p.), Nagy M. – Horváth P. Vezetőedző#!# Rozmán László.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Nagy J., Ludánszki, Lakatos G., Hadaró (Fodor M., 35. p.) – Szakály A., Nagy K. – Sóron, Ivancsics (Böjte, 60. p.), Kollega K. (Rajczi, 68. p.) – Andorka. Vezetőedző#!# Deákvári Antal.
Gólszerzők#!# Nagy E. (34. p.), Pákai (86. p.), illetve Andorka (22. p.).
Sárga lap#!# Hadaró (13. p.), Sóron (32. p.), Szakály A. (89. p.).