Vasárnap 11 órakor Felcsúton, a Puskás Akadémia FC II. otthonában szólítják majd pályára labdarúgóinkat az NB III. Nyugati csoportjának 17. játéknapján.

 

Nem vár könnyű mérkőzés csapatunkra, hiszen a bajnokságot nagyszerűen kezdő Puskás Akadémia FC II. otthonában szólítják majd pályára labdarúgóinkat vasárnap délelőtt. A találkozónak a felcsútiak az ötödik, míg együttes a nyolcadik helyről vág majd neki.

– Azt gondolom, hogy a Puskás II. egy jól összeválogatott csapat, amit több rutinos és sok fiatal, jó képességű játékos alkot – véli Mikler Dániel, csapatunk kapusa. – Bízunk benne, hogy a jó kezdésük után az utóbbi három meccs nyeretlensége kicsit elbizonytalanította őket. Szeretnénk a hétvégén ponttal, pontokkal eljönni Felcsútról.

Mindkét fél egy-egy vereség után várja a vasárnap délelőtti fellépést. Igaz, csapatunk a bajnoki cím egyik esélyese, a III. kerületi TVE ellen maradt alul, de csak egy góllal.

– Van hiányérzetünk a mérkőzéssel kapcsolatosan – tette hozzá Mikler Dániel. – A III. Kerületet olyan játékosok alkotják, akik komoly első- és másodosztályú rutinnal rendelkeznek. Az első félidő nagyobb részét ők uralták, de a másodikban tudtunk váltani, kezdeményezőbbek lettünk, de sajnos ez nem érett komoly helyzetekig vagy gólig.

A Puskás II. után két, papíron könnyebbnek tűnő összecsapás vár ránk, hiszen előbb a Kelent fogadjuk, majd Zsámbékra utazunk.

– Azt gondolom, hogy a következő mérkőzés fontos lesz számunkra, mert egy jó eredmény komoly önbizalmat és lendületet adhat a csapatnak a hátralevő bajnokikra – tette hozzá kapusunk, aki nyáron igazolt klubunkhoz, s azóta már 13 bajnokin kezdődött vele a csapat összeállítása.

– Jól érzem magamat Kaposváron, így azt gondolom, hogy jó döntést hoztam, amikor ide igazoltam – fogalmazott Mikler Dániel. – Nagyon motivál, hogy egy ilyen nagymúltú csapatban játszhatok, mint a Rákóczi.