Mint ismert, spanyol másodosztályban szereplő Gimnastic Tarragona vezetői szemet vetettek a Kaposvári Rákóczi gólerős támadójára, Milan Pericre. Úgy tűnik, az üzletből mégsem lesz semmi.

Milan PericA Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapatának támadója két héttel ezelőtt háromnapos tesztelésre ki is utazott az előző szezont a 19. helyen záró gárdához, ahol egy félidő erejéig egy felkészülési mérkőzésen pályára is lépett. A spanyolok ezt követően még egyszer szerették volna szemügyre venni a remek formában lévő csatárt, akit a vasárnapi, Újpest elleni bajnokin élesben is megfigyelhettek. 
– A spanyol csapat igazgatója és vezetőedzője is eljött a vasárnapi mérkőzésre, amely után ajánlatot is tettek Milan Pericért, akit csak kölcsönvettek volna – adott tájékoztatást Illés János, a Rákóczi ügyvezetője. – A Rákóczi számára azonban ez anyagilag nem volt kedvező. 
Úgy néz ki tehát, hogy Milan Peric marad a Rákóczinál, aminek minden bizonnyal örülnek a zöld-fehér szurkolók, már csak azért is, mert az öt gólnál tartó támadó az OTP Bank Liga góllövőlistáját is vezeti.