Nem sikerült az újabb bravúr, így lemaradt a Karol Wojtyla Kupa nemzetközi labdarúgó torna döntőjéről a Kaposvári Rákóczi FC Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapata. Mint beszámoltunk róla a zöld-fehér fiatalok első mérkőzésükön 2–0-ra legyőzték az AS Roma együttesét, szerdán pedig a CR Lazio ellen harcolhatták volna ki a fináléba jutást, ám az olasz együttes 3–1-es félidei állás után 4–1-es győzelmet aratott. A Rákóczi gólját Czonev Márk szerezte. 

– Nagy lehetőséget szalasztottunk el, bár hozzá teszem, rendkívül jó csapat ellen léptünk pályára – adott gyorsértékelést a lefújást követően Richter Sándor, a kaposváriak edzője, aki Horváth Zoltánnal irányítja az U19-eseket. – Az első két nagy helyzet előttünk adódott, ám sajnos kihagytuk ezeket a lehetőségeket. Kár érte, mert bizony másképp is alakulhatott volna a meccs, így viszont azt mondom megérdemelt az olaszok győzelme.
A Rákóczi fiataljai csütörtökön még játszanak egy barátságos mérkőzést, majd a pénteki döntő megtekintése után indulnak haza.