Mint arról beszámoltunk, hatalmas csatában szerezte meg Oláh Lóránt, a Kaposvár támadója a Hónap Játékosa címet novemberben a pepsifoci.hu és a Sport TV közös játékának keretében. A győztes futballista egyetlen ponttal gyűjtött többet, mint az öltözők által ezüstérmesnek látott Tököli Attila. Oláh meglepődött a címen, bár nem tagadja, voltak fontos góljai. Oláh Lóránt a pepsifoci.hu-nak az elismerésről elmondta, vélhetően a góljai miatt díjazták a játékostársak.

– Az utolsó 3-4 meccs olyan volt, hogy abból góljaimmal legalább 2-3 alkalommal sokat tettem azért, hogy mi nyerjünk. Valamilyen szinten jogos lehet az elismerés, hiszen egy támadót a góljai minősítenek, az jobban megmarad a jelek szerint másokban is, hiszen én úgy érzem, volt olyan időszak, amikor játékban például többet mutattam, mint az utóbbi hetekben. Persze, ez egy nagyon szubjektív dolog, hogy ki kit lát a legjobbnak, de azért jó érzés, hogy az öltözők így szavaztak – mondta a támadó a pepsifoci.hu-nak.

A Kaposvár dobogón telel, ezzel kijelenthető, hogy Sisa Tibor együttese volt az ősz meglepetéscsapata.
– Az csak a külvilágnak meglepő, nekem nem. Én láttam ezeket a srácokat a nyáron a felkészülés alatt, lehúztam már annyit a futballban, hogy meg tudjam ítélni, mire lehet képes az együttes. Sokan a nyitómeccs után is meglepődtek, amikor idegenben, gólgazdag meccsen ötöt rúgtunk a ZTE-nek, de számomra az sem volt meglepő, mint ahogy a folytatás sem. Persze, távoztak is tőlünk jó játékosok nyáron, de nem aggódtam, bíztam a csapatban.
Kérdés, a Kaposvár meg tudja-e tartani a legjobbjait. Oláhról például nyáron többször is írták a lapok, hogy kivásárolná őt a Fradi.
– Áh, az inkább csak az újságokban volt állandó téma, konkrétumokról kevés szó esett valójában, mint ahogy most sem téma ez igazán. Úgy tudom, a vezetők célja az, hogy egyben tartsák ezt a keretet. Tudjuk, hogy a dobogós hely ellenére is lehetőségeit tekintve kis klub a Kaposvár, így sok függ attól a folytatásban, megmarad-e a csapat gerince, mert az elengedhetetlen lenne a jó eredményekhez – mondta a jövőről Oláh.