Új labdarúgó csatlakozott csapatunk keretéhez. A 24 esztendős Nagy Richárd egy évig biztosan zöld-fehérben játszik majd.

 

Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd-Zsóry FC együttesétől kölcsönbe érkezett Kaposvárra Nagy Richárd. A támadó középpályás az előző szezont a szintén NB II.-es Vác FC csapatában töltötte, ahol a bajnokság első felében alapembernek számított, de nem hosszabbította meg szerződését, majd Mezőkövesdre igazolt.
– Két évre írtam alá Mezőkövesden, de úgy gondoltuk a menedzseremmel, Tóth Lászlóval és Kuttor Attila vezetőedzővel, hogy a több játéklehetőség reményében az a megfelelő döntés, ha egy évig az NB II.-ben játszom, így jött képbe a Rákóczi – fogalmazott Nagy Richárd. – A Kaposvár egy nagy múltú klub, komoly célokkal. Waltner Róbert irányításával pedig remek szakmai munka folyik az együttesnél, így abszolút motiváltan érkeztem. Szeretnék minél többen játszani és a csapat segítségére lenni. Bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal is hozzá tudok járulni a klub eredményességéhez. Úgy gondolom, a bennmaradás biztosan meg lesz, ez keret simán a tizenkettedik hely fölött végez majd, de egy kisebb bravúrral az első nyolcban is zárhatunk.
Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető-elnöke elmondta Nagy Richárd leigazolásával a középpályát kívánták megerősíteni.