Hiába szerzett négy gólt, meg kellett elégednie a döntetlennel a Kaposvári Rákóczi futballcsapatának. Az OTP Bank Liga 7. fordulójának zöld-fehér rangadóján a somogyiak 2-0-ra, majd 4-2-re is vezettek a Paks ellen, de a nagyot küzdő tolnaiak végül ponttal távozhattak a cukorgyári gödörből.

A 7. percben a horvát Safaric jobb oldali beadása után Graszl K. a bal sarok mellé fejelt nyolc méterről. Ezután előbb Peric, majd Alexeev elől mentettek a paksi védők. Fölényben játszott a Kaposvár, az első nagy lehetőség azonban a Paks előtt adódott. A 21. percben Magasföldi végzett el szabadrúgást balról, 20 méterről. A jobb alsó sarokba tartó labdát bravúrral tolta szögletre Hajduch.
A 30. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Balázs B. jobb oldali beadása után Alexeev közeli lövését még bravúrral védte Csernyánszki, a túloldalon érkező Peric azonban 4 méterről a kapuba lőtt. 1-0.
A 32. percben Magasföldi újabb, ezúttal 25 méteres szabadrúgását védte Hajduch. Az ellentámadásból aztán megszületett a Rákóczi újabb találata! Balázs B. vezette fel a labdát a jobb oldalon, egészen a tizenhatosig, majd Alexeev lőtt 17 méterről, de egy védő blokkolt. A labda ezután a jól helyezkedő Perichez került, aki hat méterről a kapu bal oldalába továbbított. 2-0.
A 39. percben Bartha esett el a tizenhatoson belül, a játékvezető meglepetésre tizenegyest adott a Paksnak. Éger gyenge, bal alsó sarokra tartó lövését magabiztosan védte Hajdúch kapus.
A 48. percben jobb oldali szöglet után Sifter fejelt 6 méterről a bal kapufa mellé. Öt perccel később Safaric hozta fel ígéretesen a labdát, majd Pedrohoz továbbított, aki 24 méterről fölé lőtt. Az 54. percben Peric lőtt fordulásból, 8 méterről a kapus kezébe. Egy perccel később Pavlovic jobb oldali beadása után Peric lőtt a kapu torkából fölé.
Az 56. percben szépített a Paks. Sipeki hozta remek labdával helyzetbe Kiss Tamást, aki 14 méterről, középről a léc alá lőtt. 2-1.
Az 59. percben Jánvári lőtt balról, éels szögből, 15 méterről, a paksi kapus szögletre mentett. A 66. percben Alexeev lőtt 22 méterről, ballal, a labda egy védőről pattant szögletre.
A 69. percben egyenlített a vendéggárda. Kiss T. adta be balról a labdát, Bartha pedig 8 méterről, középről a kapuba fejelt. 2-2.
A 71. percben újra előnyt szerzett a Kaposvár. Balázs B. a tizenhatoson belül, két csel után 14 méterről kilőtte a bal felső sarkot. Szépségdíjas találat volt. 3-2.
A gól után lendületben maradt a Kaposvár. Jobb oldali beadás után Alexeev fejelt 6 méterről fölé. Friss erőként Kulcsár és Gujic lendített a csapaton a hajrában, mindketten kivették a részüket a támadásépítésből.
A 85. percben Balázs B. cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd Gévay a földre vitte. Berke játékvezető megadta a jogos tizenegyest. Safaric a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 4-2.
A 89. percben Böde tört be a tizenhatoson belülre, és első lövését még védte Hajdúch, másodjára azonban a hálóba talált. 4-3.
És még nem volt vége#!# a 91. percben jobb oldali szöglet után Gévay fejelt a kapufa segítségével 8 méterről a hálóba. 4-4.
Kaposvári Rákóczi FC – MVM Paks 4-4 (2-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Berke.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Pavlovic, Graszl, Zsók, Jánvári – Pedro, Hegedűs (Kulcsár K., 75.) – Balázs B., Safaric, Alexeev (Grumic, 82.) – Peric (Gujic, 78.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Paks#!# Csernyánszki – Heffler T., Éger, Gévay, Báló – Sipeki, Sifter, Bartha, Heffler N. (Vayer, a szünetben) – Hrepka (Böde, 65.), Magasföldi (Kiss T., 32.). Vezetőedző#!# Kis Károly
Gólszerzők#!# Peric 2 (30., 33.), Balázs B. (71.), Safaric (87., 11-esből),  illetve Kiss T. (56.), Bartha (69.), Böde (89.), Gévay (91.)
Sárga lap#!# Alexeev (55.), Balázs B. (72.), illetve Sipeki (51.), Sifter (74.), Gévay (85.)