A kéthetes bajnoki szünet előtti utolsó mérkőzésére készül a Rákóczi. A kaposváriak a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában az idei ezüstérmes Paks ellen szeretnének javítani. A siófoki sokk után a három pont megszerzése a cél, még úgy is, hogy a múlt heti két piros lap és több sérülés miatt alaposan át kell alakítani a csapatot. A találkozó szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. 

Sisa Tibor vezetőedző és csapata nehezen dolgozta fel a múlt szombati siófoki megyei rangadót, ahol az ellenfél három büntetővel fordította a maga javára az eredményt. Zsók József elmondta#!# a mérkőzés nagyon megviselte a csapatot. Fontos mérkőzés volt, jól indult, rosszul végződött. A hét elején kiértékelték a találkozót, és azóta már a Paks ellen készülnek, és szeretnének nyerni. 
A Rákóczi hat forduló után öt ponttal a 12. helyen áll, így égetően szükség lenne egy győzelemre. A hétvégén az idei bajnoki ezüstérmes, a kizárólag magyar játékosokkal felálló Paks vendégszerepel a somogyi megyeszékhelyen. 
Sisa Tibor elmondta#!# A Paks egy nagyon jó csapat. Szisztematikusan építették fel évek alatt, ezáltal összeérett csapattá váltak. Nem lesz könnyű, de bízik benne, hogy hazai környezetben, a közönség támogatásával ezt a mérkőzést valahogy behúzzák.
A két zöld-fehér csapat párharcára nagyon készülnek a kaposvári fiúk. Annál is inkább, mert a legutóbbi évadban két kupameccsen és egy bajnokin is sikerült megverni a tolnaiakat. A Paks jelenleg nyolc ponttal a 10. helyen tanyázik a tabellán.
– A Paks legnagyobb erőssége, hogy együtt vannak, nincs náluk nagy jövés-menés, minden évben csak egy-két játékost igazolnak posztokra. Ez az állandóság, ami a sikerük kulcsát jelenti – nyilatkozta Zsók József.
Sisa tréner Okuka és Bank kiállítása miatt is törheti a fejét a szombati nyerő összeállításon. Ennek kapcsán az edző elmondta#!# "Aki engem ismer és a csapatomat, tudja, hogy soha nem voltunk alattomosak. Betartunk minden szabályt. Ez a két kiállítás többet ártott, mint a három tizenegyes. Most át kell alakítani erősen a csapatot. Egy csapat nem tizenegy játékosból áll, mindenkire szükség
van, aki az öltöző tagja."
A Kaposvár – Paks rangadó szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu és a sonline.hu internetes portál. A Kapos Televízióban vasárnap este fél 8-tól láthatják felvételről az összecsapást. 
A somogyiak néhány hete, ömlő esőben verték meg a bajnok Videotont. Most a nagy hőség is nehezíti majd a dolgukat, de azt mondják#!# ha kilencven percen át küzdenek a gyepen, esélyük lehet a bravúrra.