A Magyar Kupa hatodik körében a Puskás Akadémia FC együttesét fogadtuk a Rákóczi-stadionban. Sajnos nem tudtunk bravúrt bemutatni, így a két osztállyal feljebb szereplő vendégek jutott a legjobb 64 közé.

Veszélyesebben kezdett a vendég, NB I-.es Puskás Akadémia FC. Többet birtokolták a labdát, s az első helyzet is a felcsútiak előtt adódott#!# Poór Patrik közeli fejesét magabiztosan fogta Slakta Balázs. A félidő közepe után a vezetést is megszerezték a vendégek#!# egy beadás kalandos körülmények között került Prosser Dániel elé, aki nem hibázta el a ziccert. A vezető találat után Latifi távoli lövése jelentett veszélyt Slakta kapujára, majd csapatunk kezdte átvenni az irányítást, s egyre veszélyesebb támadásokat vezettünk. Igazán nagy helyzet azonban a szünetig nem adódott Andorka Péterék előtt. 
A második félidő elején Zsidai László beadását Perosevics Antonio fejelte a hálóba, így már kettővel vezette az NB I.-es együttes. A bekapott gól azonban nem törte meg csapatunkat, s Ivancsics Gellért beívelését Lakatos Gergő fejelte a felső léc segítségével a kapuba. A gyors gólváltás után megélénkült a találkozó. Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de az újabb gólra a hajárig kellett várni. Ekkor Ur László rántotta le Josip Knezevicset, amiért – kissé szigorúan – kiállította védőnket Szilasi Szabolcs játékvezető. A szabadrúgást pedig Liridon Latifi váltotta gólra. A folytatásban a vendégek előtt adódtak még helyzetek, de újabb gól már nem született, így a felcsútiak jutottak a tovább a legjobb 64 közé.
Artner Tamás#!# Nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Ennek ellenére gratulálok a játékosaimnak a helytállásért. A védővonalban ismét hibáztunk, ez folyamatosan előjön, ezt pedig kihasználta a jó képességű NB I.-es csapat.
Pintér Attila#!# Tudtuk, hogy egy fegyelmezett együttes ellen fogunk játszani, amely a játéktudása alapján nem NB III.-as, hanem NB II.-es. Azt is tudtam, hogy Artner Tamás csapatai mindig jól szűkítik a területeket, abból indulnak, s bátran fennmaradnak. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, de megnehezítették a dolgunkat.

Kaposvári Rákóczi FC–Puskás Akadémia FC 1–3 (0–1)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 300 néző. V.#!# Szilasi (Lémon, Aradi).
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta –Nagy J., Szabó A. (Kollega K., 63. p.), Lakatos G., Fodor M. – Ur, Szakály A. – Nagy K., Ivancsics (Vachtler, 75. p.), Böjte (Sóron, 63. p.) – Andorka, Vezetőedző#!# Artner Tamás.
Puskás Akadémia FC#!# Danilovics – Osváth, Poór, Vanczák, Spandler – Bacelics-Grigics Zsidai – Prosser (Szécsi, 56. p.), Madarász (Knezevics, 60. p.), Latifi (Diallo, 79. p.) – Perosevics. Vezetőedző#!# Pintér Attila.
Gólszerzők#!# Lakatos G. (55. p.), illetve Prosser (27. p.), Perosevics (51. p.), Latifi (74. p.)
Kiállítva#!# Ur (74. p.).
Sárga lap#!# Osváth (54. p.).