Az NB III. Nyugati csoportjának negyedik körében az újonc THSE-Szabadkikötő kikapott a BKV Előre csapatától, a listavezető Érd pedig döntetlent játszott a fővárosi III. kerülettel, így már nincs hibátlan együttes a csoportban.

A Videoton FC fiókcsapata, az NB I.-es gárdában is rendszeresen pályára lépő Géresi Krisztián vezérletével ütötte ki a Pénzügyőrt. Az FC Ajka nem bírt a Puskás Akadémia FC második csapatával, míg a Csornai SE megszerezte első sikerét a Csepel FC ellen. A listavezető Érd, bár két góllal is vezetett nem tudta elhozni a három pontot Óbudáról. A hazaiak a 93. percben mentettek pontot Szkunc Vjacseszláv találatával.
A negyedik forduló további eredményei#!# Videoton FC II.–Pénzügyőr SE, Puskás Akadémia FC II.–FC Ajka 1–1, BKV Előre–THSE-Szabadkikötő 3–1, Gyirmót FC Győr II.–VLS Veszprém 1–3, Érdi VSE–III. ker. TVE 2–2, Csornai SE–Csepel FC 1–0, Dunaharaszti MTK–Tarr Andráshida SC 3–0.
A góllövőlista#!# 1. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC), Melczer Vilmos (Érdi VSE) 4-4 gól, 2. Bíró András (Tarr Andráshida SC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Pavlitzky Balázs Krisztián (FC Ajka), Rusvay Gergely (Dunaharaszti MTK), Szkunc Vjacseszláv 3-3 gól.