A Pápai Perutz FC vendégeként lépett pályára csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának negyedik fordulójában. Akárcsak az előző meccsen, ezúttal is Sóron Tibor góljával szereztünk vezetést, majd Kollega Krisztián duplájával a győzelmet is bezsebeltük.

Igen jó iramban kezdődött a találkozó, melynek irányítását fokozatosan vette át együttesünk. Elsőként Kollega Krisztián vette célba a hazai kaput, de Sánta András magabiztosan védett, majd Szakály Attila lövése már komolyabb próbatétel elé állította a pápai hálóőrt, aki ezúttal is megoldotta a feladatát. A folytatásban Bakos Bence fejelt mellé egy pontrúgás után, majd Kollega Krisztián előtt adódott újabb két lehetőség. Az elsőnél kevéssel lőtt a jobb kapufa mellé, a másodiknál pedig Sánta védett ismét bravúrral. A hazaiak Böröczky Bálint révén próbáltak veszélyeztetni, de lövését könnyedén fogta Slakta Balázs. A félidő hajrájában azonban megszerezte a vezetés csapatunk#!# egy jó kiugratás után Sóron Tibor nagyjából tíz méterről bombázott a kapu bal felső sarkába.
A második játékrészben is folytatódott csapatunk dominanciája, amit Kollega Krisztián találata tett még magabiztosabbá. Még fel sem eszméltek a bekapott gól után a hazaiak, mire Kollega Krisztián újra betalált. Támadónk ezúttal Andorka Péter passza után volt eredményes. Az utolsó negyed órába lépve Baldauf Konrád lövésénél kellett nagyot nyújtózkodnia Slakta Balázsnak, akinek sikerült szögletre mentenie. A sarokrúgás után azonban Domján Roland révén szépítette a Pápa, s ettől megélénkült a találkozó. A hazaiak a 90. perben egy eladott labda után Szabó Zsolt révén újra bevették a hazai kaput, s a hátralévő percekben mindent megtettek az egyenlítésért. Újabb gól azonban már nem esett a mérkőzésen, így csapatunk újabb győzelmet aratott, s továbbra is veretlenül áll a bajnokságban.
Artner Tamás#!# NB III.-as szinten egy nagyon jó színvonalú mérkőzést játszottunk. A Pápa nemes ellenfél volt, jól futballozott. Az első félidőben nehezen kaptuk el a fonalat, de Sóron Tibor góljával sikerült vezetést szereznünk. A második félidőben pedig gyorsan eldöntöttük a mérkőzést. Ami fájó, hogy egy egyéni hiba után gólt kaptunk, ami után megzavarodott a csapat, s még egy gólt kaptunk, szintén egyéni hibából.
Marton Miklós#!# Buta egyéni hibákat követtünk el, amíg ezeket nem tudjuk kiszűrni, addig nehéz lesz pontot szerezni. Főleg nem egy olyan csapat ellen, mint a Kaposvár. Nagyon rossz sorozatban vagyunk, ami remélem, hamarosan megszakad.

Pápai Perutz FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (0–1)
Pápa, Perutz Stadion, 300 néző. V.#!# Sipos T. (Imrő, Molnár I.).
Pápai Perutz FC#!# Sánta A. – Domján, Császár A., Kozma, Böröczky – Baldauf, Nagy B. (Iványi, 69. p.) – Németh L., Hanzl (Szép, 76. p.), Koncsag (Horváth T., 58. p.) – Szabó Zs. Vezetőedző#!# Marton Miklós István.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Ur, Bakos, Szabó A.– Vachtler (Hadaró, 73. p.), Szakály A., Ludánszki (Andorka, 60. p.), Nagy K., Nagy J. – Kollega K. (Ivancsics, 87. p.), Sóron. Vezetőedző#!# Artner Tamás.
Gólszerzők#!# Domján (75. p.), Szabó Zs. (90. p.), illetve Sóron (41. p.), Kollega K. (59. és a 65. p.).
Sárga lap#!# Császár A. (26. p.), Baldauf (89. p.), illetve Szakály A. (25. p.).