Nem szakadt meg a rossz sorozat#!# a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában sem szerzett pontot a Kaposvári Rákóczi. Csapatunk Pakson lépett pályára, és két góllal kapott ki. Az első félidő biztató teljesítménye után Waltner kiállítása után emberhátrányba került együttesünk, a tolnaiak pedig a hajrában bebiztosították sikerüket. 

A kéthetes bajnoki szünetben megszerezte első idei győzelmeit a Rákóczi, és a Liga Kupában aratott két siker után joggal bíztunk abban, hogy az NB I-ben is véget ér csapatunk rossz sorozata. Prukner László több helyen is változtatott a legutóbbi összeállításon#!# Oláh, Vrucina és Petrache a kispadon sem kapott helyet ezen az estén.
A hatodik percig kellett csak várni az első izgalmas eseményre. Kovács G. passzába Molnár kapus kézzel ért bele, és ezt a játékvezető hazaadásnak minősítette, így közvetett szabadrúgást kapott a Rákóczi hat méterre a kaputól. A legurítás után Markus lőtt kapura, de a gólvonalon álló Báló blokkolni tudott. Négy perccel később Pavlovic tette jobbról középre a labdát, Waltner 6 méterről a kapu mellé csúsztatott. 
A folytatásban is aktívabb volt a kaposvári együttes, a vendégek akarata érvényesült a pályán. Ezután visszaesett a színvonal, és a házigazdák is magukra találtak. A 22. percben Bori jobb oldali beadása után Hullám lőtt ballal a kapu mellé, a 33. percben aztán Hullám emelt a tizenhatos bal csücskétől a kapura, Ranilovic mentett szépen.
A 41. percben megszerezte a vezetést a Paks. Bartha passza után Bori tette jobbról középre a labdát, Windecker pedig védőjét megelőzve fejelt 5 méterről a kapu bal oldalába. 1-0. 
A szünet után hirtelen sok minden történt a paksi kapu előtt. Jobb oldali szöglet után Markus bólintott 11 méterről, Báló nagy bravúrral fejelte ki a labdát a gólvonalról. A kipattanót Bőle rúgta rá 18 méterről, és a labda Molnár kapus lábai között akadt el. Az érkező Waltner ennek ellenére belerúgott egyet a labdába, majd elszabadultak az indulatok. A perpatvar végén Waltner és Éger is sárga lapot kapott, támadónk pedig – mivel másodszor mutatták fel neki a kártyát – indulhatott az öltözőbe. 
Az 55. percben Markus lőhetett szabadrúgást, a 24 méteres tekerés után Molnár mentett szögletre. Öt perccel később labdát szerzett a Rákóczi, és Bőle futtából találta telibe 23 méterről a kapufát. A 68. percben Simon lövését védte nagy bravúrral Ranilovic, két percre rá, bal oldali szöglet után Balázs B. fejelt 6 méterről, Molnár védett. Felpörögtek az események, mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek.  
A 78. percben aztán újabb gólt szerzett a Paks. Bori tekerte jobbról középre a labdát, Simon A. egy csel után 8 méterről a bal felső sarokba lőtt. 2-0. 
A hajrában sem unatkoztak a nézők. A 84. percben Simon közeli fejese után mentett nagyot Ranilovic. Négy perccel később Tököli játszotta magát tisztára, ismét Ranilovic mentette meg a góltól a Kaposvárt. A ráadásban is hasonló volt a helyzet#!# megint Tököli került helyzetbe, és újra a somogyiak kapusa nyerte a párharcot. 
MVM Paksi FC – Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (1-0)
Paks, 500 néző. V.#!# Farkas Á.
Paks#!# Molnár P. – Fiola (Kiss T., 57.), Éger, Kovács G., Báló – Bartha, Bori, Kecskés, Windecker (Heffler T., 79.), Hullám (Tököli, 67.) – Simon A. Vezetőedző#!# Horváth Ferenc
Rákóczi FC#!# Ranilovic – Kovács O., Lucas, Zámbó – Okuka (Thiam, 84.), Pavlovic (Babic, 66.), Addo, Balázs B., Bőle – Waltner, Markus (Haruna, 77.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Windecker (41.), Simon A. (78.)
Sárga lap#!# Fiola (16.), Simon A. (44.), illetve Balázs B. (17.), Addo (38.), Waltner (39.), Babic (72.)
Piros lap#!# Waltner (52.)