A Somogy megyei I. osztály 28 .fordulójában a Fonyód látogatott a Rákóczi Stadionba. Ősszel 1-0-ra győztünk a Balaton partján, most viszont jóval nagyobb arányban bizonyultunk jobbnak. Félidőnként négyszer zörgött a vendégek hálója, így nem unatkoztak szurkolóink.

Hamar kiderült, hogy nem ismétlődik meg az két gárda őszi gólszegény találkozója. Hadaró már a 3. percben becsavart egy szabadrúgást a hosszú sarokba, majd a 17.-ben az utóbbi meccseken remeklő Hampuk fejesgóllal növelte az előnyt. Két percre rá Nagy Krisztián egy kipattanó labdát értékesített, majd még szünet előtt a házi gólkirály Jovánczai is betalált.
A fordulást követően büntetőből szépítettek a vendégek, megszakítva ezzel kéthónapos kapott gól nélküli sorozatunkat. A győzelem persze nem forgott veszélyben; Jovánczai és Nagy K. már második gólját szerezte, majd a hajrában Pallósi és Kovács Attila talált be a fonyódiak kapujába. Sajnos, utóbbi a gólt követő percekben megsérült, így végül tíz emberrel fejeztük be a mérkőzést.
Kaposvári Rákóczi – Fonyódi Petőfi 8-1 (4-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 200 néző. V.#!# Nagy J. (Tóth B., Ballér)
Rákóczi#!# Somodi – Kiss K., Lakatos, Petrók, Hadaró, Márton, Házi B. (Dominic, 46.), Nagy K. (Kovács A., 65.), Jovánczai, Kozics, Hampuk (Pallósi, 46.). Edző#!# Házi László
Fonyód#!# Lipták (Szabó R., 46.) – Mercz, Motorenko, Tompa, Dancs, Németh P., Szűcs (Péntek, 71.), Ambrus, Hryn, Balogh B., Zrínyi. Edző#!# Szilágyi Csaba
Gólszerzők#!# Hadaró (3.), Hampuk (17.), Nagy K. (19., 57. – 11-esből), Jovánczai (38., 53.), Pallósi (79.), Kovács A. (80.), illetve Motorenko (49. – 11-esből)
Sárga lap#!# Szabó R. (59.). balogh B. (90.)