Kovács Attila a 65. percben lépett pályára a Fonyód elleni, 8-1-re megnyert megyebajnoki találkozón, és tizenöt perccel később ő szerezte csapatunk nyolcadik találatát. A fiatal futballista öröme mégsem lehetett felhőtlen, ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett, és már meg is műtötték a nagyatádi kórházban. 

– Köszönöm szépen, most már jobban vagyok, Néber doktor úr megműtött – válaszolta kérdésünkre a 21 éves támadó.

– Mi történt pontosan, mire emlékszel?
– Kifordult a térdem, és sajnos letört a porc, a szalagok pedig megnyúltak. Már a gólom előtt megsérültem, de akkor még vissza tudtam jönni a pályára. A Fonyód ellen szerzett találatom után azért kerültem a földre, mert a kapus megtaposott, de akkor már éreztem, hogy komolyabb a baj a térdemmel.

– Mennyit kell kihagynod?
– Elvileg már az alapozást kezdhetem a csapattal. Ezúton szeretném megköszönni a doktor úrnak a sikeres műtétet, a barátnőmnek, a barátaimnak és a családomnak pedig, hogy mellettem vannak a nehéz pillanatokban is.

– Eddig hogy ment a játék? 
– Van hiányérzetem bőven. Volt, amikor kevés lehetőséget kaptam, de volt, mikor beszálltam, és gólt vagy gólpasszt tudtam adni, és hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez. Remélem, a fiúk a folytatásban is úgy teljesítenek, mint eddig, és hamarosan a bajnoki címet ünnepelhetjük majd.