Hatalmas csatában szerezte meg Oláh Lóránt, a Kaposvári Rákóczi támadója a Hónap Játékosa címet novemberben a pepsifoci.hu és a Sport TV közös játékának keretében. A küzdelemre jellemző, hogy a győztes futballista mindössze egyetlen ponttal gyűjtött többet, mint az öltözők által ezüstérmesnek látott Tököli Attila. A dobogó alsó fokáért is nagy volt a verseny, azt a paksi Böde Dániel gyűjtötte be.

 Ismét új győztest avattakk a pepsifoci.hu és a Sport Televízió közös kezdeményezésének keretében, novemberben a Monicomp Liga öltözői a kaposvári Oláh Lórántot látták a liga legjobbjának. A Rákóczi csatára korábban már többször oda tudott férni az élmezőnybe, ezúttal pedig nyert is, hatalmas, az utolsó pillanatig kiélezett csatában utasította egyetlen ponttal maga mögé a kecskeméti Tököli Attilát.
Kettejük mögött sem volt nagy szakadék, és a dobogó alsó fokáért is igen szoros küzdelem folyt. A paksi Böde Dániel és a fehérvári Andre Alves csörtéje is a végsőkig nyitott volt, végül előbbi futott be a bronzérmes pozícióba.

Összesen 20 futballista kapott voksot novemberi teljesítménye alapján, komoly túlsúlyban vannak a listán ezúttal a támadó szellemű játékosok. A névsorban 13 magyar és 7 légiós található, a címvédő Czvitkovics Péter is kapott.
A szavazás végeredménye#!#

1. Oláh Lóránt (Kaposvári Rákóczi FC) 42 pont
2. Tököli Attila (Kecskemét) 41
3. Böde Dániel (Paks) 30
4. Andre Alves (Videoton) 29
5. Andre Schembri (Ferencváros) 26
6. Sándor György (Videoton) 13
7. Kenesei Krisztián (Haladás) 10
8. Vayer Gábor (Paks) 9
9. Marek Heinz (Ferencváros) 8
10. Aleksandar Alempijevic (Kecskemét) 6
11. Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA) 5
12-13. Fouad Bouguerra (Győri ETO), Branislav Fodrek (Haladás) 4-4
14-16. Szűcs Lajos (Lombard Pápa), Böőr Zoltán (Újpest), Sipos Norbert (Haladás) 3-3
17-20. Prince Rajcomar (Zalaegerszeg), Nagy Zoltán (DVSC-TEVA), Bárányos Zsolt (Lombard Pápa), Montvai Tibor (Paks) 1-1