Kaposváron, a Megyeházán köszöntötték szeptember hónap legjobb sportolóit. A hagyományos ünnepségen a Rákóczi játékosa, Oláh Lóránt vehette át a legjobb felnőtt férfi sportolónak járó díjakat. 

Az értékelés szerint a klub élvonalbeli történetének legjobb rajtját vette a Rákóczi, amely hat forduló után vezette a tabellát és kilenc forduló után egyetlen ponttal lemaradva a listavezető Videotontól második. Szeptember hónapban a Rákóczi újabb bravúrt végrehajtva nagyszerű győzelmet aratott az addig kiválóan szereplő Vasas otthonában. Ezután egy kisebb botlás következett hazai pályán a Paks ellenében. A Rákóczi az első félidőben teljesített jobban, s helyzetei alapján akár el is dönthette volna a találkozó sorsát. A lehetőségek azonban sajnos kimaradtak, a második játékrészben feljavuló vendég paksiak pedig két pontrúgás után megszerezték a győzelmet. A hazaiak gólját Oláh Lóránt szerezte 11-esből. A Rákóczi már októberben előbb a Kecskemétet verte hazai pályán 2-1-re, majd egy elmaradt mérkőzést bepótolva a Hungária körúton győzött az MTK ellen. Mindkét mérkőzésen Oláh egy-egy gólt szerzett. Egyébként a Kecskemét elleni volt a zöld-fehérek 100. élvonalbeli győzelme, az MTK ellen pedig 30 esztendő után győztek újra Sisa Tibor tanítványai. Oláh Lóránt visszatérése után újra vezéregyénisége csapatának, néhány forduló után visszanyerte korábbi formáját, fontos gólokat szerzett, a góllövőlista élcsoportjához tartozik.

Szavazatott kapott még#!# Csima Ferenc kajak-kenu versenyző (Vízügyi SC Kaposvár), Dobai József rádióamatőr (Kaposvári Rádióamatőr Klub), Dr. Herr Gyula triatlon versenyző (Tri-Atád, Nagyatád), Rónay Tamás teniszező (Donner SK, Kaposvár).