A Kaposvár kedden a Dunaharaszti otthonában játszott Magyar Kupa-mérkőzést. A 2-1-el véget ért találkozó csak a hosszabbításban dőlt el, a döntő gólt Oláh Lóránt szerezte. Még ha nem is az Old Traffordon rendezték az összecsapást, akkor is különös érzés lehet eldönteni egy ilyen találkozó… – írja az nb1.hu.

– Minden meccset jó érzés eldönteni – reagált Oláh. – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a pálya nagyon megnehezítette a dolgunkat, alkalmatlan volt a kombinatív játékra.

– Tervben volt, hogy beszállsz?

– Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akik nem játszottak rendszeresen eddig, a padra most azok kerültek, akik eddig többet voltak a pályán. Valóban úgy volt, hogy ez egy jó felkészülés lesz a hétvégi mérkőzésre. Igazi kupahangulat volt, az ellenfél szurkolói buzdították a saját csapatukat. Keményen játszottak, kaptunk egy könnyelmű gólt, és a pálya… Alul kemény volt, felül viszont valami nyálkás, csúszós réteg borította…
– A Loki ellen jobb lesz a pálya, de az ellenfél is…
– A DVSC feljövőben van, az utóbbi néhány meccse jól sikerült. Nekünk az utóbbi két találkozónk nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, de remélem, hogy visszatérünk a helyes útra. 
– Egykori csapatodhoz látogattok. Ez számít még valamit a számodra?
– Az már nagyon régen volt. A Lokinál nem sikerültek jól a dolgaim, sok időbe tellett, amíg ezt fel tudtam dolgozni, de már túl vagyok rajta, azt hiszem, ezt a mutatott játékom is alátámasztja. Úgy érzem, hogy az utóbbi hónapokban sikerült felépíteni magamat. Az ember soha nem lehet elégedett magával. Eddig négy gólt lőttem, de bennem maradt még legalább ennyi. A második forduló előtt egy combizom-húzódás hátráltatott, beletelt három-négy meccsbe, amíg összeszedtem magam. Most már fizikálisan is rendben vagyok, és mentálisan is. Tiszta a fejem.