A bajnoki címvédő ellen készül a Rákóczi. A tabella harmadik helyén tanyázó kaposváriak az ősszel a várakozáson alul teljesítő Debrecen otthonában lépnek pályára pénteken 17 órakor. A somogyiak vezetőedzője, Sisa Tibor azt mondja#!# ha mindenki tisztességesen teszi a dolgát a pályán, akkor pontot csenhet a Rákóczi a Lokitól. 

A Rákóczi a legutóbbi fordulóban emlékezetes mérkőzésen játszott döntetlent a Budapesti Honvéddal. A kaposváriak kedden bejutottak a Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, miután 2-1-re nyertek a Dunaharaszti otthonában. A parázs hangulatú találkozón a legenyhébb sértés az volt, hogy NB III-as csapatnak titulálták a Rákóczit a helyi nézők… Az élvonalbeli tabella harmadik helyezettje pénteken a bajnok Debrecen ellen lép pályára.

„Tudjuk azt, hogy rendkívül gyorsan játszanak, Magyarországon az egyik legjobb játékos-anyaggal rendelkező együttes. Ha mindenki tisztességesen teszi a dolgát, akkor pontot csenhetünk, de majd kiderül” – fogalmazott a szakvezető.

A Loki az őszi szezonban halványabban teljesít a vártnál. Az Európa Liga-szereplő együttes az NB I-ben 18 ponttal az ötödik helyen áll. A volt kaposvári Szakály Péter együttese legutóbb megverte a Fradit, de a Kaposvár ellen sem lesz könnyű a dolga. A 12. forduló nyitó mérkőzése pénteken 17 órakor kezdődik, a kapos.hu és a sonline.hu internetes portálon online közvetítésben számolnak be a fejleményekről.