Magabiztos győzelmet aratott csapatunk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 18. fordulójában, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában.

A tabella nyolcadik helyét elfoglaló Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában, az Agárdi Parkerdőben kezdtük a tavaszi szezont. Vezetőedzőnk, Székely Tibor, ugyanazt a kezdőt küldte pályára, mint a PTE-PEAC elleni bajnoki főpróbán. Ez a találkozó viszont máshogy alakult, hiszen gyorsan nyomatékosítottuk, hogy a három pontért jöttünk, s az első negyed órában megszereztük a vezetést, miután Hampuk Ádám ugratta ki remekül Horváth Balázst, aki egy cselt követően tizennégy méterről gurította a labdát a kapuba (0–1). A folytatásban mindent megtettünk az előny megduplázásáért, de ehelyett egy szerencsétlen öngóllal egyenlítettek a hazaiak, ugyanis Tóth Tibor csúsztatása után Harsányi Dániel testéről csorgott a labda a kapuba (1–1). A mindig lelkiismeretesen futballozó belső védő tíz perc elteltével javította a hibáját, s egy szöglet után nagy erővel fejelt a kapu bal oldalába (1–2). A szünetig Babinszky Bence több ízben is megdolgozta a hazaiak kapusát, de mindig centiken múlott támadónk találata.
A második játékrésben tíz perc lefogása alatt eldöntöttük a három pont sorsát. Előbb ugyanis Pusztai Dániel remek, bal oldali beadására Ekker Milán érkezett a hosszún és öt méterről belsőzött a kapuba (1–3), majd Hampuk Ádám tekerte a labdát szögletből a kapufára, a kipattanót pedig Harsányi Dániel lőtte a hálóba (1–4). A hajrában még fölényesebbé tettük győzelmünket, előbb Ekker Milán gurított a jobb alsóba közelről (1–5), majd a csereként érkező Mayer Milán mutatta meg, hogy remek a rúgótechnikája, s egy kipattanót, kapásból, 17 méterről lőtt a jobb felsőbe (1–6). A lefújásig még több nagy helyzetet alakítottunk ki, az eredmény azonban nem változott, akárcsak a lényeg: magabiztos győzelemmel indítottuk a tavaszi szezont!

Székely Tibor: – Sikerült belökni a szekeret, ami már gurul, így csak pakolni kell rá. A játékosaim élvezték a futballt, domináltak. Az első félidőben bár kimaradtak a helyzetek, de a félidőben nyugalomra intettem őket és a második már jöttek a gólok is. Végül igaza lett Babinszky Bencének, aki azt nyilatkozta a mérkőzés előtt, hogy fölényes győzelem lehet a vége.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 1–6 (1–2)
Agárd Parkerdő, 120 néző. V.: Juhász D. (Sinkovicz D., Keszthelyi T.).
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Balogh M. (Szabó Bence, a 83. percben), Szabó Balázs, Lencsés, Ódor (Balogh B., a 63. percben) – Pekowski (Németh P., a 63. percben) – Krán, Szellák, Balogh Á., Bozai B. (Szombati, a 78. percben) – Tóth T. Vezetőedző: Bozai Attila.
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil, Gál M., Harsányi D. – Ekker (Rituper, a 80. percben), Szederkényi (Mayer M., a 80. percben), A. Mazzonetto, Horváth B. (Pintér M., a 72. percben), Pusztai – Babinszky (N. Mazzonetto, a 72. percben), Hampuk (Bíró D., a 63. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.
Gólszerzők: Harsányi (a 24. percben – öngól), illetve Horváth B. (a 12. percben), Harsányi (a 33. és az 55. percben), Ekker (az 50. és a 76. percben), Mayer M. (a 84. percben).
Sárga lap: Balogh M. (az 59. percben), Szellák (a 88. percben).