Pénteken 17 órakor a Győrt fogadja a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB I bajnoki félidejében, a 15. fordulóban. A tabella hátsó részében tanyázó kisalföldiek tavaly bronzérmesek voltak, így Sisa Tiborékat nem téveszti meg az ellenfél mostani pozíciója. A kaposváriaknál akad sérült és eltiltott is, ennek ellenére a győzelem a cél. 

Kemény ellenfél érkezik Kaposvárra pénteken. A győriek kapták eddig a legkevesebb gólt az élvonalban, és tavaly is messze a legjobb volt a védelmük. Ennek ellenére a fiúk hisznek abban, hogy meg lehet bontani a Rába-partiak védelmét.
„Nagyon jó keretük van, bő keret, több játékosuk van egy-egy posztra. Hiába sok a sérültjük, nekünk győzni kell, akármilyen kerettel jönnek” – mondta Grúz Tamás. 
A kaposváriaknál Okuka sárga lapok miatt hiányzik majd, Peric és Pavlovic játéka sérülés miatt kérdéses, Bankkal és Farkassal pedig továbbra sem lehet még számolni. Az elmúlt éveket tekintve idegenben ment jobban a Győr ellen, legutóbb 2006-ban sikerült Kaposvárott legyőzni őket, most reális esély van a három pont megszerzésére.
„ A Győr elég jó csapat, tavaly bronzérmesek lettek, most gyengébben állnak, de ez nem téveszt meg minket. Tudjuk azt is, hogy sok a sérültjük, de ezzel mi is bajlódunk, ha oda tudunk figyelni, itthon sikerülhet ez a mérkőzés” – fogalmazott Balázs Benjámin. 
A mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik, a kapos.hu és a sonline.hu hírportálokon, valamint a csaksport.hu közvetítésében ezúttal is nyomon követhetik majd az eseményeket, a Kapos Televízióban pedig hétfő este fél hatkor láthatják a találkozó felvételét.