A labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi a két gólig és egy gólpasszig jutó Oláh Lóránt vezetésével hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Győri ETO-t. Sikerével a somogyi csapat feljött a negyedik helyre a tabellán. 

A kaposváriak nem titkoltan győzelemre készültek az őszi szezonban várakozáson alul teljesítő, de kevés gólt kapó győriek ellen. A Rákóczi nem bízott semmit a véletlenre, és már a 13. percben megszerezte a vezetést. Egy hazai szöglet után nem tudtak felszabadítani a védők, Jawad pedig parádés labdával hozta helyzetbe Oláh Lórántot, aki a kapu bal felső sarkába fejelt. 1-0.
A 15. percben megint Jawad varázsolt, de a 17 méteres ollózás után a kapu mellett hagyta el a labda a játékteret. Ezután is lendületben maradt a Kaposvár#!# két perccel később Hegedűs lőtt 17 méterről a jobb felső sarok mellé. A folytatásban átvette az irányítást a jó erőkből álló, idegenlégiósokra épülő vendéggárda, így egyre több volt a hazai a védelem feladata. A 37. percben Völgyi lőtt 25 méterről, de nem találta el a kaput, aztán Eugene, majd Ceolin lőhetett volna gólt, de elhibázták a lehetőséget. A 40. percben Oláh került helyzetbe, de 17 méterről szintén mellé lőtt.
Jót tett a szünet a kaposváriaknak, akik a második félidőre is bátran jöttek ki. Előbb egy jól sikerült Jawad, Balázs B. összjáték végén a fiatal magyar játékos tette középre a labdát, de a védők felszabadítottak, majd az 52. percben Koltai tűnt fel a kaposvári tizenhatos előterében, Zsók szépen tisztázott előle. Ezután a szünetben, csereként beállt Junior 25-ről eresztett meg nagy lövést, Milinte védett. 
Az 58. percben növelte előnyét a Rákóczi! A Szepessy helyett pályára lépő Kulcsár K. passza után Oláh lépett ki teljesen szabadon, és 15 méterről, balról a bal alsóba lőtt. 2–0. Két perccel később jött az újabb találat#!# Oláh készítette le Pedrónak a labdát, aki 16 méterről a jobb alsóba helyezett. 3–0
A 64. percben Trajkovic lövését fogta Milinte kapus, hét perccel később Gujic lőtt 17 méterről, Stevanovic kapus védett. Ezt követően Kulcsár 25 méteres szabadrúgása szállt fölé, majd Grúz próbálkozott, de könnyedén védett a győri kapus. Zárásként pedig szép vendégtámadás végén Ceolin 13 méterről az oldalhálóba lőtt.
A remek rajt után a szezonzáró is jól sikerül#!# az 1. fordulóban Zalaegerszegen nyert a csapat, most pedig a Győrt verték meg váratlanul simán Sisa Tibor legényei. 
Kaposvári Rákóczi – Győri ETO 3-0 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Solymosi
Rákóczi FC#!# Milinte – Grúz, Zsók, Zahorecz, Gujic – Hegedűs, Pedro – Balázs B., Oláh (Peric, 79.), Jawad (Pavlovic, 87.) – Szepessy (Kulcsár K., 56.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Győri ETO#!# Stevanovic – Copa, Djordevic, Eugene, Völgyi – Trajkovic (Sharashenidze, 60.), Ganugrava (Ji-Paraná, 46.), Pilibaitis (Briones, 68.), Koltai – Ceolin, Bugerra. Vezetőedző#!# Pintér Attila
Gólszerzők#!# Oláh (14., 58.), Pedro (60.)
Sárga lap#!# Pedro (38.), illetve Ganugrava (12.), Völgyi (63.), Pilibaitis (67.), Copa (70.)