Eldőlt, hogy a következő évadban kik irányítják a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia korosztályos utánpótlás csapatait. A részletekről Horváth Miklós egyesületi elnök tájékoztatta honlapunk olvasóit.

„Az NB I-es bajnokság utolsó helyén végzett U19-es együttest a jövőben Richter Sándor helyett Pusztai László irányítja – kezdte Horváth Miklós. – A szakember sok tapasztalattal rendelkezik az utánpótlás-nevelés terén, és egyébként is szerettünk volna új arcokat bevonni a munkába. A csapat célja egyértelmű#!# a feljutás kiharcolása.”
A 18 éveseket Bőzsöny János, a 17 éveseket Horváth Zoltán, a 16 éveseket pedig Major Gábor irányítja az új évadban. Az U15 edzője Richter Sándor lett, a 14 évesekkel Konrád László, a 13 évesekkel Gáspár András, a 12 esztendős korosztállyal pedig Petrók Viktor foglalkozik majd a nyári szünet után. A négy idősebb korosztály mellett Miovecz Zoltán és Brunczvig Róbert pályaedzőként dolgozik ezután. A felmérés-vezető Weimann Gábor marad, aki emellett még más feladatokat is kap.
Ahogy azt már korábban megírtuk#!# szakmai igazgatóként Botos Antal fogja össze az akadémia munkáját.
A 2011/2012-es évadban a 16 és a 18 éves korosztály az önálló NB I-es bajnokságban szerepelhet, a 13 és a 15 évesek pedig továbbra is a kiemelt NB I-es pontvadászatban rúgják majd a labdát.
Az edzők névsora#!#
U19#!# Pusztai László
U18#!# Bőzsöny János
U17#!# Horváth Zoltán
U16#!# Major Gábor
U15#!# Richter Sándor
U14#!# Konrád László
U13#!# Gáspár András
U12#!# Petrók Viktor