A hagyományokhoz híven gálaaesten köszöntötték a 2010-es esztendő legjobb somogyi sportolóit. A Kaposvári Rákóczi futballcsapata ismét a díjazottak között volt. 

A Kapos Hotel Kristálytermében tartott hagyományos rendezvényen a felnőttek között, csapat kategóriában a Balatonföldvári Spartacus Vitorlás Egylet Majthényi Szabolcs-Domokos András összetételű repülőhollandi párosa érdemelte ki a megtisztelő címet. A Kaposvári Rákóczi a
második helyet szerezte meg a bajnok és kupagyőztes kaposvári férfi röplabdázók előtt. A díjat Zahorecz Krisztián csapatkapitány és Sisa Tibor vezetőedző vette át. A méltatás szerint a zöld-fehér együttes fennállásának legjobb eredményét érte el a 2010/2011-es bajnokság őszi szezonjában. A sokak által kieső jelöltnek tartott csapat jóval erőn felül teljesített, és végül őszi bronzérmes lett. A tavaszi folytatástól függetlenül a csapat minden tagja és a sikeredző Sisa Tibor is minden dicséretet megérdemel őszi teljesítményéért.

A Somogy Megyei Sportszövetség második alkalommal adta át három különdíját. Az életműdíjat Somogy első FIFA-játékvezetője, a Kaposvári Rákóczi és a Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség örökös tiszteletbeli elnöke, a 80 esztendős Szilvási József vehette át.