Győzelemmel mutatkozott be az NB III-ban a Kaposvári Rákóczi, és csapatunk szeretné a jó játékot folytatni idegenben is. A sárvári bajnoki szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik. 

Soros ellenfelünk, a Sárvár korábban az NB II-ben is szerepelt, a legutóbbi idényük azonban nem sikerült túl jól az NB III nyugati csoportjában#!# 32 mérkőzésen szerzett 20 ponttal a 16. helyen fejezték be a pontvadászatot. A vasiak verséggel kezdték az új évadot is#!# Csepelen kaptak ki gól nélküli első félidőt követően 2-0-ra. Az együttes fő célja idén is a bennmaradás. Érdekesség, hogy a Sárvár kapusedzője annak idején, Kaposváron mutatkozott be játékosként az NB I-ben, az először élvonalba jutó csapat tagjaként. Ő nem más, mint Hegedüs Péter. 
A mieink kerete nem teljes, akad néhány sérült, de Házi László vezetőedző azt mondja, nélkülük is lehet eredményesen szerepelni. A mérkőzés szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik a Sárvár FC pályáján, és remélhetőleg újabb pontokkal gyarapodik a bajnokságot jól kezdő Rákóczi.