Somogyi rangadót rendeztek az NB II. 8. fordulójában, csapatunk a még nyeretlen Siófokot fogadta. A találkozó azonban meglepetéssel végződött, mindhárom pontot elvitték Kaposvárról a Balaton-partiak.

A második percben Rajczi tett le egy labdát Luka Dominicnak, aki 16 méterről csavart a jobb felső sarok fölé. Majd Zsdrál lőhetett szabadrúgást 17 méterről, a felső lécet találta el. A 14. percben viszont megszerezte a vezetést a Siófok. Kirchner indult meg a jobboldalon, majd egy kényszerítőzés után középről, 19 méterről a bal felső sarokba lőtt (1-0). A 29. percben Kiss Márton indította Rajczit, aki egyedül vezethette a kapusra a labdát, és nem is hibázta el a ziccert (1-1). A folytatásban is inkább a Rákóczi maradt támadásban, újabb gól viszont ismét a Balaton-partiak szereztek. A41. percben jobb oldali támadást követően Kozma lőtte telibe a jobb kapufát, a labda a túloldalon Papp Máté elé került, aki Rusák mellett a kapu bal oldalába bombázott (2-1).
 
Két Zsdrál helyzettel kezdődött a második félidő. Előbb egy beadást fejelt vissza a hosszú sarok felé jó ütemben, Kovács azonban menteni tudott a gólvonalról, majd pedig a szöglet után fejelt két méterről csúnyán a kapu mellé. Az 59. percben egy ritkán látható potyagóllal növelte előnyét a Siófok. Ivancsics lőtt rá egy szabadrúgást mintegy 30 méterről, nem is tűnt különösebben veszélyesnek, Rusák azonban olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy az beesett a feje fölött (1-3). A folytatásban már egyik csapat sem tudott igazán nagy helyzetet kialakítani, így a Siófok elvitte a három pontot Kaposvárról, első szezonbeli győzelmét aratva.

Kaposvári Rákóczi FC – FGSZ Siófok 1-3 (1-2)
Kaposvár, 1500 néző. V#!# Böcskei
Rákóczi FC#!# Rusák – Kiss M., Kovács O., Bank, Földes – Kovács T. – Karacs (Király 78.), Zsdrál, Nagy K. (Házi 60.), Dominic (Albert 60.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Siófok#!# Tajti – Gárdos, Kovács J., Papp Sz., Gubicza – Futó, Ivancsics  –  Kirchner (Fülöp 83.), Peszmeg, Papp M. (Baranyai 92.)  – Kozma (Horváth B. 76.). Vezetőedző#!# Horváth Károly 
Gólszerzők#!# Rajczi (29.) ill. Kirchner (14.), Papp M. (41.), Ivancsics (57.)
Sárga lap#!# Papp M. (26.), Gárdos (33.), Kozma (63.), Futó (85.)