A szezon elején szinte mindenhol az NB I biztos kiesőjeként tartották számon a Rákóczit. Az előző bajnokságban 32 pontot szerzett a klub, amelyből a nyáron több mint 10 játékos távozott, és a helyükre csak alsóbb osztályból tudtak igazolni. A nyáron viszont a Kaposvár visszahívta Kuvaitból Sisa Tibort, akit a bennmaradással bíztak meg a klub vezetői, és ő ezt úgy tűnik, teljesítette is – írja az nb1.hu.

 A jelenlegi 33 pont már most jobb szereplés, mint a tavalyi, így a bennmaradást garantálni lehet, ám ezen felül a csapat a Magyar Kupa elődöntőjébe is beverekedte magát, ami sporttörténelmi siker. A szezon kétharmadánál 1 pontra van a dobogótól a Kaposvár, ami valóban csodás szereplés#!# a csapat teljesítette a lehetetlen küldetést. Sisa Tibor, akár hátra is dőlhetne, és indulhatna nyaralni – akár Kuvaitba is…
– Amit ígértem, azt betartottam – reagált felvetésünkre Sisa. – A mai világunkban, helyzetünkben ez nem kis dolog. Nincs szó nyaralásról, szabadságról, eddig is mindent, és ezt követően is mindent megteszek a csapatért. Felelősséget érzek azokért a fiatalemberekért, akik szeretnének többet, és jobbat, őket szezon közben nem hagyhatom itt. Valamint szeretném, ha úgy maradnék meg a Rákóczi-szurkolók emlékezetében, hogy Sisa jött, és segített a nehéz időkben is. Örülnék, ha jó szívvel emlékeznének vissza rám. A csodáról és a lehetetlenről mindig egy barátom mondása jut az eszembe. Azt mondta#!# a csodát azonnal teljesítem, a lehetetlenre egy kicsit várni kell. Nagyon bízom abban, hogy mindenki úgy gondolkozik, mint én, azaz, most következhet a lehetetlen. Ehhez a barátom elmélete szerint idő kell, reméljük, a bajnokságból hátralevő két hónap elég rá.