Lassan véget ér a kéthetes szünet, és immár nem a magyar-holland párharc fejleményei szolgáltatnak témát a labdarúgás híveinek, hanem a Monicomp Liga következő fordulója. A Rákóczi pénteken 17 órakor a Vasast fogadja – ez lesz a hétvégi forduló nyitómérkőzése.

A kaposváriak a nagy menetelést a pápai döntetlennel fejezték be, az elmúlt két hétben viszont egy mérkőzést sem játszottak, mert az volt az elsődleges, hogy a sérültek és a betegek rendbe jöjjenek. Sisa Tibor vezetőedző úgy összegezte a tapasztalatait, hogy vegyes a kép#!# a maródiak közül több játékos állapota javult, néhányan viszont még nem épültek fel, így csak a mérkőzés napján dől el, kire számíthat a szakvezetés. 
Régi-új játékosunk, Máté Péter csereként ugyan pályára lépett Pápán, de még mindig nem százszázalékos#!# korábban komoly műtéten esett át, és vissza-visszatérnek a fájdalmai a combjában, vagyis hol jobban, hol kevésbé jól viseli a terhelést.

A csapat U21-es válogatottja, Balázs Benjámin kedden éjszaka tért haza Kaposvárra, miután a korosztályos válogatott mindkét előkészületi találkozóján szerepet kapott. A horvátoknak ráadásul még gólt is lőtt. A fiatal reménység egy hónap alatt tíz meccset játszott, ami óriási terhelést jelentett neki, így Sisa Tibor egyelőre csak bízik abban, hogy tartani tudja remek tavaszi formáját a szezon folytatásában is.