Hiába kapott remek ajánlatot Szíriából, nem hagyja el az első osztályban harmadik helyen álló Kaposvári Rákóczit Sisa Tibor, a gárda vezetőedzője.

 A szakembernek a szíriai bajnokság második helyezettje, az al-Ittihad névre szóló szerződést küldött, amelyben az áll, hogy őt szeretné a csapat vezetőedzőjének. Valószínűleg az is Sisa Tibor mellett szólt, hogy kiválóan beszél arabul. Az edzőnek a magyar NB I átlagfizetésének háromszorosát kínálták.
Sisa Tibor azonban mégsem hagyja el a Rákóczit.
„Az én jelenlegi juttatásomnak nem a háromszorosát, hanem a négyszeresét adták volna az arabok – mondta Sisa Tibor. – Engem azonban úgy neveltek, hogy ha belevágok valamibe valahol, ahol korrekt viszonyokat és megbecsülést tapasztalok, úgy, mint Kaposváron, ne menjek sehova. Persze mindenki pénzből él, de a pénz nem minden.”
Sisa Tibort a nyáron, mielőtt a Rákóczi kispadjára leült, Kuvaitból keresték meg kecsegtető ajánlattal, korábban pedig Ománból érdeklődtek a Tréner iránt. Sisa Tibor egyébként az 1995–1996-os szezonban aranyérmet szerzett a kuvaiti al-Szahellel, így feljutott az első osztályba – vagyis jó híre van arrafelé.