Sorsdöntő mérkőzés vár holnap csapatunkra a 12. helyezett Soroksár ellen. Ha életben akarjuk tartani esélyünket a bennmaradásra, akkor mindenképpen győzni kell hazai pályán. A héten megkaptuk a következő bajnoki évadra érvényes licencet is, így a játékosokon múlik a jövő évi másodosztályú tagság kivívása.

Négy pontot szereztünk az elmúlt két fordulóban, ennek ellenére az utolsó helyről várhatjuk a bajnokság hajráját. Legutóbb a Szeged otthonából sikerült elhozni egy pontot, de innentől győzelmekre lesz szükség a bennmaradáshoz.
„Jó eredménynek számít az 1-1, de mégsem – fogalmazott Zsivóczky Norbert. – Most abban a helyzetben vagyunk, hogy nagyon kellett volna a három pont. Matematikailag még van esélyünk, ha kettőt nyerünk az előttünk álló három meccsből, akkor szerintem bent tudunk maradni, de úgy állunk hozzá, hogy mind a hármat meg szeretnénk nyerni, a sorsolás úgy gondolom, hogy kedvező.”
Az már a héten eldőlt, hogy a klub megkapta a jövő évi induláshoz szükséges licencet, így most a játékosokon van a sor. Két közvetlen riválissal, a Soroksárral és a Cegléddel játszanak egymás után, és ezen a két meccsen sok minden eldőlhet.
„Csak a győzelem elfogadható mindkét meccsen, úgy gondolom, hogy van sanszunk, hogy legyőzzük mind a két csapatot, hiszen abszolút nem jobbak, mint mi. Nyílván az kell, hogy rend legyen a fejekben, illetve az öltözőben is és akkor sikerülhet. Kicsit talán jobb a helyzet azzal, hogy az előző két fordulóban tudtunk négy pontot szerezni. Él még a remény, ez a legfontosabb és tényleg most egy utolsó sansz jön most a hétvégén, mindenképp meg kell nyernünk a Soroksár elleni mérkőzést” – tette hozzá Rajczi Péter. 
Elsőként a 12. helyezett Soroksár ellen kell hely állni. A két csapat őszi meccsén egy parázs hangulatú, piros lapokkal tarkított mérkőzésen 2-0-ra nyertek a soroksáriak. A bennmaradáshoz viszont most mindenképp vissza kell vágni az akkori vereségért.
A sorsdöntő mérkőzés szombaton 19 órakor kezdődik, a fiúk számítanak szurkolóink segítségére is.