Szurkolóink több online felületen, a mérkőzés helyszínén valamint a Ticket Express irodáiban vásárolhatják meg a pénteki Kaposvári Rákóczi – Újpest FC találkozóra érvényes jegyeket. Felhívjuk a figyelmet, hogy miután a rendőrség a találkozót kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéssé nyilvánította a meccset, így – a jogszabályok értelmében – elengedhetetlen a névszerinti jegyértékesítés.

www.tex.hu, illetve a https#!#//jegy.mlsz.hu/ oldalon válthatók meg elővételben a belépőjegyek a Kaposvári Rákóczi FC–Újpest FC  mérkőzésre. Szintén elérhetők a jegyek a Ticket Express három saját jegyirodájában valamint további mintegy 300 jegyirodában (az Önhöz legközelebb eső Ticket Express jegyirodára rákereshet itt#!# http://www.eventim.hu/hu/outletek/), szerdán 16 órától. 
Az interneten hitel- vagy megfelelő bankkártyával fizetheti ki a jegyek árát, majd azokat otthon is ki tudja nyomtatni (print@home), vagy átveheti személyesen péntek 17 óráig a megjelölt helyszíneken. Arra biztatjuk a bankkártyával rendelkező szurkolókat, hogy a kényelmesebb ügyintézés érdekében, éljenek az online jegyvásárlás lehetőségével.

Az 1-es  pénztár csütörtökön 14 és 19 óra között, illetve pénteken 12 órától lesz nyitva. A Rákóczi szurkolók mellett a Kaposvár környékén lakó Újpest-szurkolók is megválthatják itt a vendégszektorokba szóló jegyeiket.  
Javasoljuk a szurkolóknak, hogy éljenek az elővétel nyújtotta lehetőséggel, hiszen így elkerülhetik az akár félórás sorban állást a mérkőzés kezdete előtt!
Jegyvásárlással és belépéssel kapcsolatos szabályok#!#

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyvásárlás során a jogszabályi kötelezettségek miatt a szurkoló nevét, születési helyét és születési idejét is meg kell adni (de más adatot nem). A jegyvásárlás során a jegyértékesítésért felelős személyek jogosultak a vásárló személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Kérjük, hogy jegyvásárláskor hozzanak magukkal igazolványt, személyazonosításra alkalmas okmányokat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, tizennégy éves kor alatt#!# diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat).

Amennyiben egy családtagnak, vagy barátnak szándékoznak jegyet váltani, kérjük, hogy diktálják be a pénztárosnak a jegy tulajdonosának nevét, születési helyét és születési idejét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben valószerűtlen adat kerül bediktálásra akkor a jegyértékesítő megkérheti a jegyvásárlót az igazolvány felmutatására.
Beléptetéskor a bérlet birtokosának személyazonosságát a rendező ellenőrzi, és személyes adatait egybevetheti a belépőjegyen vagy a bérleten szereplő adatokkal. Amennyiben a jegyen és az igazolványban szereplő adatok nem egyeznek, a belépést a rendező megtagadja.