Újabb labdarúgó bővíti a távozók névsorát a Kaposvári Rákóczi FC NB I-es együttesénél. Maróti Béla és Ailton Jose Pereira Junior után a szerb Srdjan Stanic is követte Prukner László vezetőedzőt a Ferencvároshoz.

Újabb labdarúgó távozott a Kaposvári Rákóczitól. A felkészülési munkát hétfőn elkezdő együttes már biztosan Srdjan Stanic nélkül dolgozik tovább. A labdarúgót a Ferencvárosi TC igazolta le. 
Mint arról már lapunkban korábban beszámoltunk a távozó vezetőedzőt, Prukner Lászlót követte Bali Péter erőnléti edző, valamint két játékos Maróti Béla és Ailton Jose Pereira Junior is. Ezt a „kontingenst” gyarapította szerdai aláírásával a szerb Srdjan Stanic. Az egykori szerb válogatott középpályást – aki játszott az orosz élvonalban is, ahol az év játékosának választották – 2009 júliusában igazolta Diósgyőrből a Rákóczi. 
Sztanics hosszabb sérülése után a tavaszi szezonra lendült egyre jobb formába. A 28 esztendős játékos emlékezetes, nagy bombagólt lőtt a Győrnek. Információink szerint a lejáró szerződésű Sztanics a szezon végén több – anyagilag is – kedvező ajánlatot is kapott, és ezt a kaposvári vezetőkkel is közölte. Végül a Fradi ajánlatára bólintott rá, így ő is követi korábbi edzőjét, Prukner Lászlót az Üllői útra.
A Fradi szerdai sajtótájékoztatóján Prukner László elmondta; a továbbiakban is elsősorban magyar, vagy Magyarországon futballozó külföldi játékosokat szeretne szerződtetni, a tárgyalások pedig folyamatban vannak. Lehet, tehát, hogy a kaposváriak közül nem Stanic volt az utolsó, aki követi őt Budapestre…
A Rákóczinál ellenben a lehetséges érkezőkről eddig még nincs érdemi információ. Sajtóhírek szólnak arról, hogy Présinger Ádám, a Videoton FC – U20-as válogatottal világbajnoki bronzérmet szerző védője – távozhat Székesfehérvárról. A kérők hosszú sorában a Vasas, a Pápa, a Honvéd és a Kecskemét mellett a Kaposvári Rákóczit is említik.
 
www.sonline.hu