A 33. fordulóban is nagyot alakított a Rákóczi#!# csapatunk a bajnokság újabb mérkőzésén Csurgón lépett pályára, és tizenhat alkalommal vette be a gyengélkedő házigazda kapuját. A mieink a szünetben már hat góllal vezettek, a második félidőben a csereként beállt Kozics négy gólt szerzett.

Játékosaink nem beszéltek a levegőbe, amikor arról beszéltek, hogy a bajnoki cím megnyerése után sem fogják vissza magukat. Ennek a múlt héten a kaposmérőiek látták a kárát a saját pályájukon kapott tízessel, most pedig a Csurgó számolhatta a gólokat egymás után. A tabella 10. helyén tanyázó déliek nem sok ellenállást tanúsítottak a kilencven perc során, lényegében megelégedtek azzal, hogy megpróbálják megállítani a Rákóczi támadásait. Nem jártak túl sok sikerrel, ugyanis csapatunk 16 gólig meg sem állt. 

A nyolcadik percben Jovánczai Zoltán köszönt be, aztán futószalagon jött a többi kaposvári gól. A cserék is kitettek magukért#!# Pallósi Roland első labdaérintéséből gólt szerzett, az 50. percben pályára lépő Kozics Barnabás pedig négy találatig jutott. Házi László tanítványai megerőltetés nélkül győztek, ezen a délutánon osztálynyi különbség volt a két együttes között. 
– A fiúk betartották, amit ígértek#!# az osztályozóra készülünk, és addig is, minden mérkőzésünkön szeretnénk megmutatni, hogy jó úton járunk. Örülök az újabb győzelemnek, és várjuk szurkolóinkat a jövő szombati évzáróra, a Balatonkeresztúr elleni hazai rangadóra – fogalmazott Házi László vezetőedző.   
Csurgói TK – Kaposvári Rákóczi 0-16 (0-6)
Csurgó, 200 néző. V.#!# Béres.
Csurgó#!# Beke Bence – Lőrincz, Tóth Sz., Bors, Bozó, Beke Bálint, Bódis (Tóth G., 74.), Tokai (Soós G., 65.), Somogyi, Faggyas, Bozó P. Vezetőedző#!# Beke Lajos
Rákóczi#!# Somodi – Vadas, Lakatos (Kiss K., 29.), Petrók, Hadaró, Márton, Dominic, Nagy K. (Pallósi, 46.), Jovánczai (Kozics, 50.), Házi B., Hampuk (Bohata, 57). Vezetőedző#!# Házi László
Gólszerzők#!# Jovánczai (8., 16., 35.), Hampuk (14.) Nagy K. (42., 45.), Pallósi 2 (46., 61.), Házi Bence (48., 79.), Kozics (56., 66., 83., 89.), Hadaró (73.), Bohata (84.)