Nem kímélte soros ellenfelét a Rákóczi a megyei I. osztályú pontvadászat hétvégi fordulójában. Csapatunk Kaposmérőben lépett pályára, és 6-0-s első félidő után végül tíz góllal verte ellenfelét. Dominic, Nagy K. és Hampuk két-két gólt szerzett a találkozón. 

A Rákóczi a tizedik helyezett Kaposmérő otthonában is megmutatta, hogy a bajnoki cím megnyerése után is teljes gőzzel készül a hátralévő meccsekre, ugyanis a fiúk szeme előtt nagyon komoly cél lebeg#!# az NB III-as osztályozó megnyerése. A csapat Luka Dominic góljával már a 11. percben megszerezte a vezetést, két perccel később pedig Hampuk Ádám növelte az előnyt. A szünetben már 6-0 volt az állás, és a folytatásban sem fogta vissza magát az együttes; igaz, az újabb találatra egészen a 72. percig kellett várni A hajrában újabb lehetőségeket használt ki együttesünk, a hazaiak számára nem túl hízelgő végeredményt Házi Bence alakította ki a 82. percben. Játékosunk a félpályánál szerzett labdát, a tizenhatosnál Jovánczaival kényszerítőzött, majd a kijövő kapus felett a hálóba emelt. 
A Rákóczi a 9. fordulóban aratta legnagyobb arányú győzelmét, amikor 15-0-ra nyert a Balatoni Vasas otthonában, hazai pályán pedig a Somogyvár elleni 10-0-s diadal volt a legmagabiztosabb siker. Somogyváron kilenc, Berzencén pedig nyolc gólig jutott az alakulat. 
– Gratulálok a csapatnak, ebben az arányban is megérdemelten nyertünk Kaposmérőben. Sikerült ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre, és nem csak kialakítottuk, hanem ki is használtuk a gólszerzési lehetőségeinket. A hazaiak nem tudtak mit kezdeni a támadásainkkal, nem találták az ellenszert. Fontos volt számunkra, hogy a szépszámú kaposvári szurkoló lássa#!# jobban akarjuk a győzelmet, és most is mindent megteszünk a magabiztos sikerért. Csapatként dolgoztunk együtt, aminek ismét meglett az eredménye. Külön öröm, hogy ellátogatott a mérkőzésünkre örökifjú buszsofőrünk, Gyerák Ferenc.  Készülünk tovább az osztályozóra – mondta honlapunknak Házi László vezetőedző.

A Rákóczi a jövő hét végén, Csurgón lép pályára, a szezonzárón pedig a Balatonkeresztúr vendégeskedik majd a cukorgyári gödörben. 
Kaposmérői SE – Kaposvári Rákóczi 0-10 (0-6)
Kaposmérő, 250 néző. V.#!# Csendes V.
Kaposmérő#!# Czebei – Vörös G. (Juhász, 83.), Kadarkúti, Benke (Vörös M., 51.), Takács (Wolf, 68.), Borsos (Franzi, 46.), Fésüs, Mészáros (Nagy K., 57.), Tabi, Bencze (Vadas A., 46.), Kovács D. (Horváth M., 26.). Vezetőedző#!# Barna László
Rákóczi#!# Somodi – Vadas Z. (Kiss K., 68.), Lakatos, Petrók, Hadaró, Márton, Dominic (Jenei, 55.), Nagy K. (Pallósi, 60.), Jovánczai, Házi B., Hampuk (Kozics, 49.). Vezetőedző#!# Házi László
Gólszerzők#!# Dominic 2 (11., 40.), Nagy K. 2 (25., 33.), Hampuk 2 (13., 44.), Jovánczai (72.), Kozics (77.), Pallósi (81.), Házi B. (82.)
Sárga lap#!# Franzi (61.), Kadarkúti (72.)