Felhívjuk a szombati Haladás-Rákóczi mérkőzésre utazni kívánó szurkolóink figyelmét, hogy a szombathelyi stadionban (akárcsak a Rákóczi Stadionban) kötelező a szurkolói regisztráció. Elkerülhető azonban a sorban állás, ha az interneten megvásárolják a jegyeket, amiket otthon is ki lehet nyomtatni.

https#!#//jegy.mlsz.hu/ weboldalon  ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten maximum hat jegyet lehet egyszerre megvásárolni, fizetni kizárólag bankkártyával lehet.  Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott jegyeken található adatokat is összevetheti a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél vagy szurkolói kártya adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan a felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.
A szombathelyi klub felhívja szurkolóink figyelmét, hogy forgókapus beléptető rendszer üzemel a szombathelyi stadionban, amelyen a beléptetés 18 órakor kezdődik.
 
Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.
 
Kérik a szurkolókat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállunkat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkeznek a mérkőzésre, azt maguk elé szorítva lépjenek be a forgókapuba úgy, hogy a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.