A Mezőkövesd után újabb bajnokesélyes csapattal találkozik a Rákóczi az NB II-ben. Csapatunk a pontvadászat negyedik fordulójában a Gyirmót otthonába látogat a pontszerzés reményben. Játékoskeretünket immár két korábbi válogatott futballista erősíti#!# Rajczi Péter és Vermes Krisztián is bízik a bravúrban. 

Rajczi Péter eddig minden meccsen beköszönt#!# a tapasztalt támadó a Mezőkövesd ellen immár negyedik gólját ünnepelte régi-új csapatának tagjaként. A Rákóczi három forduló után, öt ponttal, veretlenül a nyolcadik helyen áll. 
– Ott tart a csapat, ahol kell – mondta honlapunknak Rajczi. – Lehetne két ponttal több, mert szerintem Sopronban otthagytunk két pontot, a múlt héten viszont a Mezőkövesd ellen nyertünk egyet#!# egy nálunk jobb csapattól tudtunk egy pontot szerezni. Nagyon sok munka van még, a stáb azon van, hogy ezt a munkát elvégezzük, és minél gördülékenyebb játékot tudjunk produkálni a folytatásban.
Együttesünk legfrissebb szerzeménye a korábbi hatszoros válogatott játékos, Vermes Krisztián, aki szeretne mielőbb a csapat hasznára lenni. 
– Rengeteg NB II-es ajánlatom volt, az utolsó pillanatban jött a Kaposvár. Mindig úgy tekintetem erre a stadionra és a légkörre, hogy jó kis meccseket játszottunk. Úgy döntöttem, legyen Kaposvár, itt egy fiatal csapat van, jó a szakmai stáb, az ember visszatérhet a gyökerekhez, ez a célom, és újra top-formába szeretnék kerülni. Meccshiányom van, de nem vagyok rossz állapotban, egyéni edzésterv alapján készültem, és remélem, már a következő meccsen bevet az edző – fogalmazott Vermes.
A Rákóczi rajtja valamelyest felülmúlta a várakozásokat, hiszen nem lehetett tudni, hogy a fiatal, formálódó csapat mire lehet képes a tétmeccseken. A veretlenségi sorozat az élvonalba vágyó, Sisa Tibor vezette Gyirmót ellen folytatódhat. 
– Most három forduló alatt letudjuk a három legerősebb ellenfelet, bízom benne, hogy hasonló eredményt el tudunk érni, mint a Mezőkövesd ellen. Nem tartom kizártnak, hogy meglepetést okozunk Gyirmóton – mondta Rajczi Péter. 
A Gyirmót – Kaposvár rangadó szombaton 17 órakor kezdődik, a találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes hírportál.